Home » D:News » Trei gadgeturi-minune care se lanseaza in 2009

Trei gadgeturi-minune care se lanseaza in 2009

Trei gadgeturi-minune care se lanseaza in 2009
Publicat: 13.01.2009
In fiecare an, la targul international de la Las Vegas Consumer Electronics Show se lanseaza sute de dispozitive si gadgeturi – unele extrem de inovatoare si utile, altele care, la o prima privire, nu par mai mult decat niste jucarii hi-tech pentru oameni mari. Iata trei dintre minunile acestui an.

LG Touch Watch Phone
Zilele acestea, LG Electronics a facut senzatie la Vegas, cand a dezvaluit primul ceas de mana-telefon touchscreen destinat productiei de masa si care va fi lansat in aceasta primavara. “Bijuteria” aduce cu un device marca James Bond – in plus, iti ofera garantia ca nu-ti vei pierde niciodata mobilul. LG Touch Watch Phone beneficiaza de toate dotarile unui telefon mobil care se respecta – este 3-G, are ecran color (e drept, de numai 1.4 inci), Bluetooth, SMS, camera video si chiar un mini-sistem audio pentru ascultarea fisierelor muzicale mp3.

Sony Vaio Lifestyle PC
Mai micut decat un notebook, dar mai dolofan decat un smart phone, acest dispozitiv combina cele mai bune caracteristici ale celor doua. Cantareste numai 635 de grame si poate fi strecurat cu usurinta in buzunarul de la haina, beneficiaza de Bluetooth, are un dispozitiv incorporat si este 3G – prin urmare, in orice moment te poti conecta cu el la internet. Se mai lauda cu un ecran de 8 inci, 2 porturi USB, o autonomie a bateriei de 4 ore si o memorie interna de 60 GB – 900 USD, sau 128 GB – 1.500 USD.

Polaroid Instant Digital Camera
Pentru cei care inca sunt suparati pe Polaroid pentru recenta decizie a companiei de a stopa productia camerelor sale clasice, iata si o veste buna. Noul dispozitiv Polaroid Instant, care va fi lansat pe piata in luna martie a acestui an, este o camera foto de 5 megapixeli care are incorporata o imprimanta ce produce din mers fotografii de 2 pe 3 inci (5/7 cm). Imprimanta incorporata nu contine cerneluri sau toner, intregul proces de developare realizandu-se printr-o tehnologie inovatoare: hartia de imprimare contine niste cristale speciale care sunt activate si incalzite de un minuscul dispozitiv termal, astfel producandu-se imaginea. Spre deosebire de camerele foto Polaroid clasice, noul gadget vine dotat si cu ecran LCD, astfel incat puteti revedea orice fotografie realizata, inainte de a va decide daca o tipariti sau nu. Polaroid Instant Digital Camera costa 200 de dolari americani si va fi lansat in vara lui 2009.
Sursa: CNN
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase