Home » Istorie » Jucării sexuale din bronz, vechi de aproximativ 2000 de ani, au fost descoperite: ”Dildo-urile utilizabile sunt relativ rare”

Jucării sexuale din bronz, vechi de aproximativ 2000 de ani, au fost descoperite: ”Dildo-urile utilizabile sunt relativ rare”

Publicat: 29.01.2017
În mormintele chinezilor din dinastia Han (206 î.e.n - 210 e.n.), arheologii au descoperit, printre multe altele, şi un număr de jucării sexuale.

Artefactele descoperite până acum arată că viaţa în dinastia Han a avut perioade de excentricitate. În mormintele nobililor s-au descoperit jucării sexuale din bronz. Descoperirile au fost făcute în urma excavărilor care au durat din 1995 până în 2011 şi au avut loc în jurul provinciei Jiangsu, aproape de Shanghaiul de astăzi. Aceste cercetări arheologice au dezgropat circa 2.000 de morminte care aparţineau aristocraţilor şi elitelor acelei perioade.

Printre multe obiecte de utilitate curentă care erau îngropate în mod normal cu persoanele decedate, arheologii au mai găsit şi dildo-uri din bronz şi butt plug-uri din jad.

Jadul era o rocă aproape venerată la acel moment; datorită frumuseţii şi purităţii se credea că protejează împotriva alterării fizice şi spirituale. De asemenea, se credea că aceste „dopuri” reţin esenţele vitale care se pot scurge în timpul vieţii şi al morţii, adică să menţină chi-ul, conform directorului Muzeului Yizheng, Fan Zhang.

Zhang mai susţine şi că „dildo-urile utilizabile sunt relativ rare, dar nicidecum de neîntâlnit şi se găsesc în mormintele elitelor”. Acesta mai adaugă şi că „nu este clar dacă erau destinate pentru bărbaţi sau femei – nu sunt deloc grele – totuşi falusul fără inel (imaginea de sus) era probabil pentru un bărbat deoarece a fost găsit în mormântul unui rege”.

Sursa: IFL Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Modul INEDIT prin care femeile renascentiste îşi cucereau alesul şi prima utilizare a unui dildo

Câteva secrete scandaloase ala MASONILOR: strângeri de mână secrete, ritualuri ce implică un ştreang şi controlul asupra lumii

Descoperire FASCINANTĂ, făcută de un arheolog amator în Scoţia. Sunt câteva sute – FOTO

Un sex-shop din Spania a lansat nişte obiecte ”speciale” cu ocazia Crăciunului. Scandalul a pornit imediat: ”Ascultă-mă dacă vrei să apuci 2017”

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase