Home » Istorie » Un templu ce aparţine cavalerilor templieri a fost descoperit sub pământul unui fermier

Un templu ce aparţine cavalerilor templieri a fost descoperit sub pământul unui fermier

Publicat: 10.03.2017
Sub terenul unui fermier din Shropshire, Marea Britanie, a fost descoperită o cavernă construită de om. În urma excavărilor arheologii au descoperit că se aflau într-un templu utilizat de către cavalerii templieri.

Cavalerii templieri erau un ordin militar al Bisericii Catolice care a fost activ acum 1.000 de ani. Având cape albe şi cruci roşii desenate pe ele, cavalerii au devenit rapid cunoscuţi pentru puterea, bogăţia şi abilităţile lor din timpul cruciadelor, notează IFL Science. 

Fotograful din Birmingham, Michael Scott, a vizitat caverna şi a imortalizat întreaga cameră.  Locul s-a conservat perfect în ciuda celor 700 de ani care au trecut de când a fost cioplită, experţii susţin că ordinul ar fi utilizat templul pentru ascunderea bogăţiilor şi pentru conceperea planurilor. 

Forma camerei subterane este specifică ordinului, cu naosuri proeminente.Caverna a fost închisă după ce a început să fie vandalizată. Cu permisiune specială, însă, unii oameni mai pot pătrunde în interior. 

Credit:  Michael Scott/Caters News

Aceasta este doar una dintre nenumăratele situri ale cavalerilor templieri. Fortificaţii şi artefacte ale ordinului regăsindu-se în întreaga lume. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase