Home » Istorie » Un nou sezon din serialul ”Extratereştri antici” va începe astăzi

Un nou sezon din serialul ”Extratereştri antici” va începe astăzi

Publicat: 05.05.2017
Un nou sezon din serialul “Extratereştri antici” care explorează controversata teorie conform căreia extratereştrii vizitează Pământul de milioane de ani va avea premiera în România pe 5 mai şi va fi transmis în fiecare vineri, de la ora 21:00 pe HISTORY.
Sezonul 8 de la HISTORY va analiza cele mai credibile dovezi despre extratereştri pe Pământ, existente încă de acum 75 de milioane de ani, din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, se arată într-un comunicat remis Descopera.ro.
Fiecare episod din sezonul 8 va studia legătura dintre mărturiile găsite de diferiţi specialişti şi existenţa fiinţelor inteligente, inclusiv cele create de oameni – roboţii, pentru a explora alte planete. 
 
De asemenea, serialul va urmări dovezile prezenţei extratereştrilor pe Pământ, înainte de Hristos, prin studierea monumentelor megalitice de piatră, atribuite unor strămoşi misterioşi, a desenelor ciudate cu figuri umane din epoca preistorică şi a indiciilor unor adăposturi extraterestre subterane, clădite în piatră solidă. 
 
 
Mai mult, serialul “Extratereştri antici” va scoate la lumină şi agenda secretă a specialiştilor de la NASA despre existenţa extratereştrilor şi va analiza conceptele de “bine” şi “rău”, “lumină” şi ”întuneric”, din perspectiva poveştilor despre forţele supranaturale prezente în aproape fiecare cultură din lume.
Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase