Home » Lumea digitală » Cele mai MODERNE cadouri: căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau pantaloni încălziţi cu baterii

Cele mai MODERNE cadouri: căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau pantaloni încălziţi cu baterii

Publicat: 26.12.2015
Ce te faci atunci când vrei să faci un cadou unei persoane ce adoră tehnologia, vrea să fie în ton cu ultimele tendinţe, dar în acelaşi timp iubeşte la nebunie sărbătorile de iarnă? Noi ţi-am uşurat considerabil munca de cercetare, astfel că îţi oferim câteva variante de gadgeturi numai bune de oferit şi folosit iarna.

Chiar dacă vremea de afara nu pare asemănătoare cu una specifică iernii, ştim bine că soarele nu va mai sta mult pe cer. Drept urmare, un cadou potrivit ar fi o…căciulă. Nu vorbim însă despre una simplă, ci mai degrabă despre o căciulă ce dispune de difuzoare stereo încorporate, cum este cazul celei oferite de Cellularline, HI-FUN sau Celly. Minunăţiile respective beneficiază şi de un microfon încorporat, precum şi de un buton pentru primirea apelurilor, astfel încâ purtătorul să nu mai fie nevoit să ţină telefonul la ureche pe durata convorbirilor telefonice.

Un alt cadou pe care iubitorii de nou îl vor aprecia este şi următoarea pereche de mănuşi hi-tech. Aparent normale, acestea sunt concepute special pentru a permite manevrarea ecranelor tactile. Făcute din piele naturală, unele modele sunt prevăzute cu Bluetooth, astfel că vor începe să vibreze atunci când cel care le poartă va primi un apel. Mănuşile „inteligente” vin la pachet şi cu o baterie ce are autonomia de 10 zile (în mod stand-by).

Citeşte continuarea în Mediafax!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase