Home » Lumea digitală » Palatul Buckingham poate fi vizitat într-o călătorie tridimensională online

Palatul Buckingham poate fi vizitat într-o călătorie tridimensională online

Palatul Buckingham poate fi vizitat într-o călătorie tridimensională online
Publicat: 24.01.2016
Palatul Buckingham şi-a deschis porţile în faţa Google, astfel că cei interesaţi pot deja să viziteze cea mai importantă reşedinţă a reginei Angliei într-o călătorie tridimensională online.

Deţinătorii calculatoarelor şi al telefoanelor inteligente au ocazia, începând de miercuri, să viziteze palatul cu ajutorul unor înregistrări la 360 de grade, pe site-ul YouTube.

Anna Reynolds, curatoarea Palatului Buckingham, îi conduce pe vizitatori în călătoria virtuală de 10 minute, timp în care aceştia pot vedea, între altele, Sala Tronurilor, precum şi uşa secretă care este folosită de Elisabeta a II-a cu prilejul recepţiilor.

Întrucât înregistrările au fost făcute săptămâna trecută, internauţii vor avea prilejul să vadă imagini actuale ale palatului.

Călătoria virtuală prin Palatul Buckingham a fost iniţial idea unor elevi.

Jennifer Holland, managerul de program al Google, a precizat că elevii britanici au fost întrebaţi ce clădire ar dori să vadă, răspunsul acestora fiind unanim şi anume reşedinţa regală.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase