Home » Lumea digitală » WhatsApp va avea o nouă funcţie care va bucura utilizatorii acestei aplicaţii

WhatsApp va avea o nouă funcţie care va bucura utilizatorii acestei aplicaţii

WhatsApp va avea o nouă funcţie care va bucura utilizatorii acestei aplicaţii
Publicat: 21.04.2017
Funcţia se referă la posibilitatea ştergerii unui mesaj deja trimis, cu condiţia ca acesta să fie şters în decurs de cinci minute de la trimitere. Va permite corectarea greşelilor sau chiar a ruşinii, atunci când se dorea trimiterea mesajului către un alt destinatar, scrie The Telegraph.

Astfel, funcţia mult dorită de utilizatori, le va permite să retragă un mesaj din telefonul persoanei care îl primeşte, înainte ca aceasta să aibă ocazia de a-l citi, relatează Mediafax.

Momentan, WhatsApp testează această optţiune în versiunea beta a celui mai recent update, ceea ce înseamnă că funcţia ar putea fi disponibilă cât mai curând pe iOS, potrivit WABetaInfo.

 

 

,

Funcţia le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a modifica sau revoca mesajele care au fost trimise în ultimele cinci minute.

 

 

Nu este clar dacă funcţia va include textele care au fost deja livrate şi citite, sau doar cele care sunt încă în tranzit.

Cel mai probabil, noua caracteristică va fi opţională când va fi introdusă, iar utilizatorii o pot porni sau opri după bunul plac, din Setări, în mod similar cu notificările ”citit” sau ”ultima oară online”.

 

Citeşte şi

Citeşte şi

Citeşte şi

Vă recomandăm şi următoarele articole:

Cum a ajuns WhatsApp în topul serviciilor de telecomunicaţii

Deşi ai crezut că ai şters o conversaţie WhatsApp aceasta rămâne însă în telefon

Foloseşti WhatsApp? Iată câteva secrete despre care nu ştiai

WhatsApp îşi surprinde utilizatorii. Ce schimbare majoră a făcut serviciul de mesagerie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase