Home » Lumea digitală » Noile smartphone-uri Nokia ajung în România. Care va fi preţul de lansare

Noile smartphone-uri Nokia ajung în România. Care va fi preţul de lansare

Noile smartphone-uri Nokia ajung în România. Care va fi preţul de lansare
Publicat: 08.06.2017
HMD Global a anunţat astăzi lansarea în România celor trei smartphone-uri Nokia cu Android, anunţate în cadrul Mobile World Congress la începutul acestui an. Alături de acestea, modelul actualizat 3310 a primit de asemenea puţină atenţie, telefonul fiind deja disponibil pe piaţa din România. Cu această ocazie, compania a oferit detalii despre preţ, data de lansare şi partenerii pe plan local pentru distribuţie.

Nokia 3310 (versiunea 2017) este acum disponibil în oferta magazinelor de specialitate şi operatorilor telecom la preţul de 259 de lei, informează Go4it.

Acesta este un feature phone care poate fi considerat mai degrabă un succesor spiritual al originalului 3310, acesta fiind echipat cu ecran color, câteva funcţii avansate precum realizarea de fotografii şi redarea de muzică şi un acumulator care asigură o autonomie ridicată (până la 30 de zile în stand-by şi zeci de ore de convorbiri). Fiind un telefon fără capabilităţi „smart”, acesta este dedicate celor care au nevoie de un telefon de rezervă, care nu vor să se complice prea mult în călătorii, sau pentru cei care doar au nevoie de un telefon la care să vorbească. Un alt public ţintă ar putea fi cei care nu se pot adapta la ecranele tactile, preferând să folosească telefonul cu ajutorul butoanelor fizice.

Primul smartphone Nokia care va ajunge în magazinele din România este Nokia 3, un telefon ieftin pe care HMD Global îl recomandă ca o poartă de intrare în gamă. Acesta este construit dintr-o ramă metalică şi un spate din policarbonat, partea din faţă fiind acoperită de sticlă. Acesta intră în oferta magazinelor la 699 lei pe piaţa din România, fiind echipat cu un chipset cu un ecran de 5” cu rezoluţie HD, chipset MediaTek quad-core la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM şi o cameră principal de 8 megapixeli. Nokia 3 va fi disponibil începând cu data de 19 iunie.

CIteşte continuarea pe Go4it.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase