Home » Lumea digitală » Interviu cu Adrian Leu la ICEE.fest 2017, şeful INITION: ”Vom ajunge într-un moment în care nu vom mai face diferenţa dintre realitatea virtuală şi cea fizică”

Interviu cu Adrian Leu la ICEE.fest 2017, şeful INITION: ”Vom ajunge într-un moment în care nu vom mai face diferenţa dintre realitatea virtuală şi cea fizică”

Interviu cu Adrian Leu la ICEE.fest 2017, şeful INITION: ”Vom ajunge într-un moment în care nu vom mai face diferenţa dintre realitatea virtuală şi cea fizică”
Publicat: 21.06.2017
INITION este o companie media care aplică tehnologii de ultimă oră (realitate virtuală, realitate augmentată, holograme) în publicitate pentru a oferi experienţe ieşite din comun. În interviul acordat pentru go4it, acesta a dezvoltat un mic scenariu al lumii în viitor.

Distincţia dintre realitatea augmentată, realitatea virtuală şi realitatea fizică va fi făcută doar la nivelul unui comutator dintr-un dispozitiv purtabil pe care îl vom avea la ochelari sau lentila de contact, a declarat Adrian Leu, şeful INITION, una dintre cele mai apreciate agenţii de publicitate din Marea Britanie. El a adăugat că vom ajunge la o „singularitate” în care nu vom mai putea face diferenţa între realitatea fizică şi cea virtuală.

 

„Vom ajunge să purtăm o cască plină de senzori care va înţelege realitatea pe care o vedem, fizică. Acest dispozitiv va transforma vocea noastră şi textul în comenzi şi va aduce din realitatea virtuală, din acel cloud în care să existe toate datele, informaţie care este inteligentă din punct de vedere contextual”, a explicat Leu, într-un interviu acordat Go4it cu ocazia ICEE.fest 2017.

 

Pentru interviu complet accesaţi go4it.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

În viitor, călătoria pe planeta Marte va dura mai puţin de cinci minute

Omenirea trebuie să se pregătească pentru un viitor în care îmbătrânirea nu va mai fi o problemă

Cinci previziuni incredibile despre tehnologie care s-au îndeplinit

Omenirea s-ar putea afla la limita evoluţiei, în curând cyborgii şi interfeţele creier-computer vor schimba specia umană

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase