Home » Lumea digitală » Mai mulţi tineri din Craiova au creat ”Agenda viitorului”

Mai mulţi tineri din Craiova au creat ”Agenda viitorului”

Mai mulţi tineri din Craiova au creat ”Agenda viitorului”
Publicat: 05.09.2017
Mai mulţi tineri din Craiova, cu pregătire în IT şi finanţe-bănci, au creat o platformă online pentru programări la saloanele de frizerie, coafură, make-up ori îngrijire corporală. Proprietar de salon: "Suntem mult mai relaxaţi, am scăpat de întrebări şi putem conversa cu clienţii.

Tinerii craioveni, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, au iniţiat proiectul ”Nova Booker” din banii pe care fiecare dintre ei îi avea puşi deoparte, ulterior reuşind să atragă finanţări străine.

 
Aplicaţia poate fi descărcată şi folosită de oricine.
 
Afacerea lor simplică afacerile altora şi vine şi în sprijinul consumatorilor, ”Nova Booker” fiind folosită pentru programări la saloanele de frizerie, coafură, make-up, ori îngrijire corporală.
 
Bogdan Protopopescu, unul dintre tinerii implicaţi în afacere, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ideea dezvoltării unei astfel de aplicaţie a venit dintr-o nevoie personală.
 
”Am fost angajat într-o mare corporaţie din Craiova pe IT şi eu şi colegii mei aveam nevoie să ne facem programări pentru că în timpul serviciului uitam de aşa ceva. M-am împrietenit cu un tip cu care am fost la Bucureşti la un concurs de frizeri şi mi-a zis: «Nu-mi faci şi mie o platformă de programări online că am probleme foarte mari cu telefonul. Îmi sună în timp ce lucrez». M-am gândit că această problemă sigur o au toţi oamenii din acest domeniu şi nu numai. Timp de un an de zile, împreună cu mai mulţi băieţi, am lucrat la o platformă de programări online. Am ieşit pe piaţă, a prins foarte bine, lumea este foarte entuziasmată şi toate lucrurile merg mai bine decât ne aşteptam”, a declarat Bogdan Protopopescu .
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase