Home » Lumea digitală » Go4it.ro, primul review din România la iPhone 8: aparenţele pot fi înşelătoare

Go4it.ro, primul review din România la iPhone 8: aparenţele pot fi înşelătoare

Go4it.ro, primul review din România la iPhone 8: aparenţele pot fi înşelătoare
Publicat: 30.09.2017
Prezentarea Apple de la începutul lunii septembrie m-a lăsat pe de-o parte entuziasmat pentru iPhone X şi pe cealaltă parte dezamăgit de designul noilor modele din gama iPhone 8.

În timp ce X vine cu un ecran complet nou, un design semnificativ schimbat şi o nouă metodă de autentificare, iPhone 8 de la depărtare arată ca un iPhone 6, lucru care limitează entuziasmul, în ciuda faptului că din punct de vedere hardware vorbim despre unul dintre cele mai performante telefoane de pe piaţă. Este oare design-ul aşa important pentru un telefon?

Construcţie, design, ergonomie

De obicei această parte a unui review pe go4it.ro este una dintre cele mai cuprinzătoare, însă de data aceasta nu vom zăbovi prea mult asupra subiectului. Dacă aţi văzut un iPhone din ultimii trei ani ştiţi deja la ce să vă aşteptaţi. Avem de a face cu un dispozitiv nici prea mic, nici prea mare, cu o ramă destul de pronunţată în jurul ecranului, cu un buton Home capacitiv care găzduieşte senzorul de amprentă TouchID în partea de jos, butoane fizice pentru volum şi Power pe laterale şi o cameră foto uşor ieşită în relief pe partea din spate. Nu există un jack pentru căşti, slot pentru carduri microSD sau alte elemente.

Citiţi continuarea articolului pe go4it.ro

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase