Home » Lumea digitală » Instagram va arăta statusul de activitate pentru prietenii la care am dat follow, după modelul Facebook Messenger

Instagram va arăta statusul de activitate pentru prietenii la care am dat follow, după modelul Facebook Messenger

Instagram va arăta statusul de activitate pentru prietenii la care am dat follow, după modelul Facebook Messenger
Publicat: 21.01.2018
Instagram testează un nou indicator pentru statusul ultimei activităţi, care ar urma să fie vizibil în dreptul tuturor profilelor de utilizator pe care le urmărim.

Întâlnit în versiunea pentru Android şi iOS a aplicaţiei Instagram, noul indicator este activat automat şi apare inclusiv în dreptul mesajelor din Inbox, arătând cât timp a trecut de când persoana respectivă a vizitat reţeaua de socializare, scrie go4it.

Statusul afişat poate fi „Active”, indicând activitate recentă, sau „Active Now” dacă persoana respectivă răsfoieşte chiar acum paginile Instagram.

Ca şi în cazul Facebook Messenger, noul status de activitate deschide noi posibilităţi pentru spionarea utilizatorilor, colectarea sistematică a informaţiilor puse la dispoziţie chiar de reţeaua de socializare putând ajuta la stabilirea unui tipar al activităţilor pentru fiecare utilizator în parte, mergând până la a afla cine cu cine discută mai mult pe Instagram.

Totuşi, aplicaţia oferă opţiune pentru dezactivarea statusului de activitate, la care putem apela dacă dorim să păstrăm nivelul de intimitate anterior.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase