Home » Lumea digitală » Pe internet au ajuns detalii neoficiale despre HTC U12+, viitorul smartphone de ultimă generaţie

Pe internet au ajuns detalii neoficiale despre HTC U12+, viitorul smartphone de ultimă generaţie

Pe internet au ajuns detalii neoficiale despre HTC U12+, viitorul smartphone de ultimă generaţie
Publicat: 21.05.2018
O listă de specificaţii şi noi fotografii obţinute pe căi neoficiale cu HTC U12+ au fost publicate pe Twitter de către Evan Blass de la Venture Beat. Dacă se dovedesc a fi adevărate, acestea dezvăluie cam tot ceea ce este de ştiut despre noul flagship al companiei taiwaneze şi confirmă multe dintre zvonurile pe care le-am auzit în ultimele câteva luni, precum configuraţia harwdare şi design-ul final.

Conform noilor informaţii, HTC U12+ este un model care nu abordează noua direcţie în design cu ecran decupat sau format foarte înalt, ci este puţin mai conservator, folosind design-ul „2017” cu ecran 18:9 şi rezoluţie QHD+ (2.880 x 1.440 pixeli). Ecranul nu este un panou OLED, ci un Super LCD 6, care este însă compatibil cu standardul de culoare DCI-P3 şi cu formatul HDR10, scrie go4it.

La interior, acesta este împins de un chipset de top, modelul Snapdragon 845 de la Qualcomm, 6 GB memorie RAM, opţiuni de 64 sau 128 GB stocare şi există posibilitatea de a extinde stocare folosind un card microSD de maximum 2 TB. Telefonul vine cu sisteme dual-camera pe ambele părţi. Pe spate avem alăturarea unui senzor UltraPixel 4 de 12 megapixeli şi unui senzor de 16 megapixeli pentru funcţia de zoom. Camera este stabilizată, beneficiază de mod portret şi foloseşte tehnologia UltraSpeed Autofocus 2 (detecţie de faţă + laser). Pe partea din faţă, avem de a face cu doi senzori de 8 megapixeli.

Se pare că sistemul Edge Sense este în continuare prezent, în timp ce căştile USonic vor fi în continuare livrate în pachet. De asemenea, este menţionat sistemul „BoomSound”, sugerând că telefonul va fi în continuare echipat cu două difuzoare stereo.

Mai multe detalii puteţi vedea în imaginea publicată de Evan Blass, în timp ce imaginile cu telefonul prezintă trei variante de culoare şi confirmă desing-ul pe care l-am văzut în trecut în imagini neoficiale. Documentul scăpat pe internet sugerează că vom afla detalii oficiale despre telefon pe data de 23 mai, data care a fost făcută public de companie în urmă cu câteva săptămâni.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase