Home » Lumea digitală » Cel mai ieftin model iPhone din 2018 ar putea fi lansat în luna octombrie

Cel mai ieftin model iPhone din 2018 ar putea fi lansat în luna octombrie

Cel mai ieftin model iPhone din 2018 ar putea fi lansat în luna octombrie
Publicat: 29.07.2018
În mod convenabil, Apple întâmpină probleme neprevăzute cu fabricarea unuia dintre modelele iPhone next-gen, lăsând fanii care aşteaptă lansarea din această toamnă tocmai fără opţiunea „de buget”.
Potrivit informaţiilor obţinute până acum din rândul furnizorilor Apple, compania americană a pregătit pentru anul acesta trei modele iPhone, cel mai ieftin având un preţ cu pornire de la 700 dolari. Zvonuri de ultim moment vorbesc însă despre probleme persistente cu ecranul LCD de 6.1” rezervat modelului de buget, scrie Go4it.
 
Concret, testele interne relevă un număr mare de ecrane cu „backlight bleed”, un defect care se manifestă prin mascarea incompletă a sursei de lumină LED de către panoul LCD, lumina acestuia apărând pe la colţurile ecranului. Problema sesizabilă mai ales la afişarea imaginilor cu fundal întunecat este relativ comună la monitoarele pentru PC, indicând greşeli la asamblarea ecranului.
 
Rezolvarea acestor neplăceri ar putea întârzia cu până la 6 săptămâni producţia de masă, modelul iPhone de 6.1” LCD urmând să aibă parte de o lansare separată în luna octombrie.
 
Prevăzute cu ecrane bazate pe tehnologie OLED, ediţiile iPhone X de 5.8” şi iPhone X Plus de 6.5” vor fi lansate în luna septembrie, fără alte întârzieri.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase