Home » Lumea digitală » Tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5 au fost lansate

Tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5 au fost lansate

Tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5 au fost lansate
Publicat: 04.08.2018
Samsung Galaxy Tab S4 este o tabletă Android 2 în 1, adaptată pentru folosirea la birou, acasă sau în deplasare.
Cu Galaxy Tab S4, Samsung conectează pentru prima dată Samsung DeX cu o tabletă. Folosită împreună cu tastatura opţională Book Cover Keyboard (vândută separat), sau lansată din Quick Panel, Galaxy Tab S4 şi DeX oferă utilizatorilor posibilitatea de a trece de la interfaţa Android la o experienţă desktop.
 
Cu Samsung DeX, este posibilă deschiderea mai multor ferestre în stilul desktop pentru aplicaţiile Android, inclusiv suita Microsoft Office. Puteţi muta conţinut dintr-o aplicaţie în alta sau să utilizaţi comenzile rapide de pe tastatură pentru a lucra mai rapid.
 
Atunci când este nevoie de un ecran mai mare, Samsung DeX perimte conectarea la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C (se achiziţionează separat). Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcţiona ca un track pad sau sketch pad, iar o noutate în acest an, Galaxy Tab S4 poate continua să funcţioneze după conectarea la monitor, astfel oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini diverse sarcini.
 
Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase