Home » Natură » VIDEO. O creatură misterioasă care ”miroase ca ceva de pe altă planetă” a eşuat pe o plajă din Filipine

VIDEO. O creatură misterioasă care ”miroase ca ceva de pe altă planetă” a eşuat pe o plajă din Filipine

Publicat: 17.05.2018
„Monstrul marin” neidentificat a şocat localnicii, fiind descoperit în noaptea zilei de vineri, săptămâna trecută, pe o plajă din Mindoro Oriental, o provincie din regiunea Mimaropa.

Deşi gigantul de şase metri lungime era imposibil de ignorat, acesta nu avea cum să nu iasă în evidenţă din cauza mirosului, scrie Science Alert.

Pentru cei care au fost nevoiţi să se apropie pentru a investiga masa neidentificată, care era acoperită de un fel de alge, experienţa nu a fost plăcută. „Miroase îngrozitor. Miroase ca ceva de pe altă planetă” a precizat ofiţerul Vox Krusada.

Krusada a mai afirmat că guvernul va îngropa cadavrul, după ce au prelevat mostre de ţesut pentru a fi analizate în laborator.

Deşi nu este clar despre ce specimen este vorba, specialiştii speculează că este vorba despre o balenă în stare avansată de putrefacţie, dar studiile vor arăta cu exactitate.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Nu este o creatură desprinsă dintr-un film horror, este un rechin cu cap de şarpe şi cu 300 de dinţi din era dinozaurilor care a fost găsit pe coasta Portugaliei

O creatură antică bizară îi contrariază pe savanţi de mai bine de 60 de ani. Este peşte?

O creatură monstruoasă care trăia acum 400 de milioane de ani, descoperită într-un muzeu din Canada

O creatură stranie care bântuie oceanele a fost observată pentru prima oară în acest secol

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase