Home » Știință » Hyperloop One a finalizat primele teste ale întregului sistem

Hyperloop One a finalizat primele teste ale întregului sistem

Hyperloop One a finalizat primele teste ale întregului sistem
Publicat: 15.07.2017
Hyperloop One a finalizat cu succes primele teste complete ale sistemului. Deşi testul a avut loc pe 12 mai, abia acum compania a oferit detalii despre reuşita care a durat 5,3 secunde.

Pentru a sărbători ”momentul istoric”, compania a publicat un videoclip în care este prezentat testul, precum şi imagini cu prototipul capsulei care în viitor va transporta oameni şi încărcătură cu viteze de până la 1.207 km/h.

Conform IFL Science, în cadrul testului ce a avut loc în mai s-a atins o viteză maximă de 112 km/h, membrii companiei susţinând că în cadrul următoarelor teste doresc să ajungă la o viteză de 402km/h.

,,Hyperloop One a reuşit să obţină o performanţă nemaiîntâlnită până în prezent în cadrul testelor la scală largă ale sistemului. Prin obţinerea vidului complet, am inventat practic propriul nostru cer într-un tub,” a declarat Shervin Pishevar, cofondator Hyperlop One.

În timpul testelor au fost analizate toate componentele sistemului Hyperloop One, inclusiv motorul, suspensiile, levitaţia magnetică, sistemul de vid şi frânele electrice. Capsulele de 8,5 metri lungime sunt realizate dintr-o structură de aluminiu şi fibră de carbon uşoară.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Hyperloop, transportul viitorului care ar putea transforma profund lumea. ”Am putea asemăna această experienţă cu teleportarea reală, ceea ce ar fi minunat” – VIDEO

Primele imagini cu sistemul de transport al viitorului, Hyperloop

Europa ţinteşte spre transportul viitorului: un hyperloop va lega Amsterdam de Paris în 2021 – VIDEO

”Hotelul Hyperloop” este următorul pas în călătoria de lux. Cum se vor plimba oamenii din viitor cu ajutorul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase