Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea lui Alin – cum i-a arătat soţiei din România că se gândeşte mereu la ea

Români în Anglia: Povestea lui Alin – cum i-a arătat soţiei din România că se gândeşte mereu la ea

Români în Anglia: Povestea lui Alin – cum i-a arătat soţiei din România că se gândeşte mereu la ea
Publicat: 23.08.2016
Românii plecaţi la muncă în străinătate poartă mereu în gând familia lăsată acasă şi pentru al cărei viitor lucrează în alte ţări. Timpul trece mai uşor şi munca e mai frumoasă când îţi imaginezi fericirea soţiei când primeşte un buchet de flori neaşteptat sau râsetul copiilor când deschid cutia cu jucării tocmai primite. TransferGo prezintă poveştile românilor din Anglia, ca inspiraţie pentru toţi migranţii, indiferent de unde lucrează.

Alin este chef privat pentru o agenţie specializată din Tottenham Hale, Marea Britanie. E serios, muncitor şi prietenos, aşa că a devenit popular în scurt timp şi a avut ocazia să cunoască multe vedete de pe plaiurile Albionului. A venit la muncă în Marea Britanie de dragul soţiei, care a rămas în România. „Mă gândesc non-stop la ea şi tot ce fac e pentru ea. Când ne întâlnim sunt cele mai frumoase clipe pentru mine. De când lucrez în Anglia, i-am trimis frecvent bani, să se descurce cât mai bine acasă. Am încercat cu tot felul de bănci şi companii, dar aveau comisioane mari şi aveam senzaţia că efectiv pierd din banii pe care i-am muncit, aşa că am tot căutat o metodă ieftină şi sigură. Aşa am găsit TransferGo. La început am crezut că e o şmecherie la mijloc, dar după primul transfer m-am liniştit”, povesteşte el.

După ce a trecut pe TransferGo, a reuşit să economisească câteva sute de lei din comisioane. Spre deosebire de sistemele bancare pe care le folosea înainte, TransferGo are un comision fix de 0,99 lire sterline la transferurile de bani din Anglia în România, indiferent de suma trimisă. I-a venit ideea să-i facă o surpriză soţiei ca să-i arate că se gândeşte mereu la ea şi i-a comandat online un buchet de flori care să-i fie livrat la birou. Surpriza a reuşit: soţia l-a sunat imediat ce a primit buchetul şi… nu mai avea cuvinte. Iar mulţumirea lui Alin a fost cu atât mai mare cu cât nu cheltuise de fapt nimic în plus, ci folosise economiile făcute din comisioanele mai mici de transfer bancar. Este decis să continue să folosească acest serviciu de transfer de bani, economisind zeci de lire sterline lunar.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Cu TransferGo, orice român poate trimite bani cu doar 0,99 £ – comision fix, indiferent de sumă, iar banii ajung într-o zi lucrătoare. Odată cu prezentarea poveştilor românilor din Anglia, TransferGo a ales să-şi răsplătească clienţii fideli. Programul de recomandări îi va aduce unui client 10 £ pentru fiecare prieten invitat care face un transfer de minim 50 £ folosind TransferGo. Serviciul poate fi recomandat şi unei companii, caz în care va primi un bonus de 50 £.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase