Home » Concursuri » Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele în Delta Dunării!

Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele în Delta Dunării!

Publicat: 27.08.2014
Chiar dacă vara e pe sfârşite, nu e timpul trecut pentru o mica aventură prin ţară.

Perioadă desfăşurare: 27 august – 12 septembrie 2014

Arată-ne cât de mult îţi place să hoinăreşti prin România, cât de bine îi cunoşti zonele turistice, iar noi te premiem cu un weekend de neuitat în Delta Dunării, la Pensiunea Aqua Villa 4* sau cu unul din cele 3 trollere Roncato Breeze.

* Pozele premiilor sunt cu titlu de prezentare

E simplu să participi!

Intră în Quiz-ul de mai jos, răspunde corect şi contra timp la cele 10 întrebări şi acumulează cel mai bun punctaj până pe 12 septembrie 2014, ora 12:00.

Atenţie!  Poţi completa Quiz-ul de câte ori doreşti, dar punctajele obţinute nu se cumulează.

Noi vom premia cele mai bune 4 punctaje din Clasamentul de concurs, astfel.

  • Locul 1: un weekend pentru 2 persoane la Pensiunea Aqua Villa 4* din Maliuc,  Delta Dunării (2 nopţi de cazare în datele 19-20 septembrie 2014, 3 mese / zi incluse şi  transport gratuit din Tulcea pana la pensiune şi retur)
  • Locurile 2, 3 şi 4:  câte un troller Roncato Breeze

Află detalii din regulamentul concursului!  

 

Concursul s-a incheiat, castigatorii sunt:
– Premiul 1, constand intr-un weekend la Pensiunea Aqua Villa ->  Panaitiu Alin  
– Premiile 2,3 si 4, constand in trollere Roncato Breeze -> Florin Marta, Fulga Ana Gabriela, Hainarosie Iuliana Maria

 

 

Aqua Villa din Maliuc te aşteaptă în Delta Dunării!

Pensiunea Aqua Villa din Maliuc (www.aquavilla.ro) este o locaţie de 4 stele, care oferă relaxare, farmec şi magie. Construcţia şi amplasamentul ei te transpun într-o lume în care vei uita de stresul cotidian şi vei avea timp pentru tine, pentru a-ţi exterioriza emoţiile, sentimentele de bucurie, unde visele de vacanţă devin realitate.

Construită în anul 2006, pe un teren în suprafaţă de 3000 mp, Aqua Villa este o pensiune premium care oferă cazare turiştilor în Delta Dunării, în 7 camere duble, intime şi confortabile şi se află în Satul Vulturu, Comuna Maliuc, Mila 26, pe Braţul Sulina, în judeţul Tulcea. Situată la 25 km de municipiul Tulcea, pensiunea se adresează turistului modern, care doreşte să cunoască bogăţiile Deltei Dunarii sau care este în căutare de noi experienţe culinare şi sporturi acvatice. Poţi avea parte de drill-uri autentice, este o certitudine că un crap de Dunăre îţi oferă un drill mai spectaculos decât crapul de crescătorie. O experienţă ce trebuie trăită cel puţin o dată în viaţă.

Suntem siguri că vei avea parte de cele mai bune condiţii pentru odihnă şi pentru confort, în cele mai intime şi confortabile camere, pregătite special pentru tine. Am pregătit şi un meniu culinar specific dobrogean, şi nu numai, unde te vom răsfăţa cu cele mai apreciate şi lăudate reţete, cunoscute doar de MasterChef-ul nostru.

 

Între serviciile Aqua Villa se numără: preluare turişti din oraşul Tulcea, excursii în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, locuri de joacă pentru copii, piscină exterioară, plimbări cu bicicleta, plimbări cu şalupa şi barca cu motor, scule pentru pescuit, momente artistice, proiecţii filme şi muzică, tenis de masă, tir sportiv cu aer comprimat, dartz, bucătărie tradiţională.

 

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm