Home » Cultură » Vlad Zamfirescu, îndrăgostit fără speranţă în filmul „Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob

Vlad Zamfirescu, îndrăgostit fără speranţă în filmul „Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob

Publicat: 12.11.2015
Actorul Vlad Zamfirescu, cunoscut publicului din România pentru rolurile sale din teatru şi film, revine pe marile ecrane, pe 27 noiembrie, în filmul "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, unde interpretează rolul unui "om cinstit", îndrăgostit fără speranţă.

Personajul pe care îl interpretează Vlad Zamfirescu, Robert, este şeful Apriliei (Raluca Aprodu), de care acesta este îndrăgostit, informează un comunicat.

Plin de bune intenţii, el înţelege că Aprilia este – la rândul ei – îndrăgostită de altcineva şi îşi ascunde sentimentele, încercând să o atragă pe aceasta, oferindu-i o viaţă mai comodă decât cea pe care o trăieşte.

„Pe mine m-a atras personajul lui Robert pentru că este un om cinstit, un om care înţelege lucrurile aşa cum sunt. Este îndrăgostit de Aprilia, dar nu are nici o şansă, iar ea nu îl vede. Ce m-a atras este felul lui de a înţelege că, uneori, aşa e viaţa. Cât de tare ne-am da noi peste cap, persoana pe care o iubim poate să nu fie alături de noi, să iubească pe altcineva”, spune Vlad Zamfirescu despre personajul lui.

„Cred că toţi ne regăsim în situaţia asta, de asta fiecare om poate completa puzzle-ul acesta cu bucăţi din viaţa lui. Cred că este nevoie de poveşti de dragoste în cinema-ul românesc, oamenii tânjesc după Romeo şi Julieta. Era nevoie de un astfel de film”, spune actorul despre „Poveste de dragoste”.

„Poveste de dragoste” a rulat în premieră internaţională la Festivalul Filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiţie.

Lungmetrajul „Poveste de dragoste” vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoş Bucur) şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, muzica originală aparţine HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoş Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Şirli (Creative Sound).

„Poveste de dragoste” este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film.

În România, lungmetrajul va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie şi va fi distribuit de Zazu Film.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase