Home » Cultură » Smiley, despre „Poveste de dragoste”: Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc – VIDEO

Smiley, despre „Poveste de dragoste”: Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc – VIDEO

Smiley, despre „Poveste de dragoste”: Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc – VIDEO
Publicat: 29.11.2015
Lungmetrajul "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, care a fost lansat, vineri, în cinematografele din România, este filmul perfect pentru oamenii care iubesc, spune Smiley, care precizează că a trecut şi el prin momentele prin care trece personajul principal din această peliculă.

 „Ăsta este singurul scop al nostru. Dacă învăţăm să iubim, înseamnă că ne-am prins despre ce este vorba. Iubirea îţi schimbă viaţa şi chiar şi atunci când nu ai nimic în stomac te simţi sătul. Am trăit şi eu toate momentele astea prin care trece personajul principal din film, momente dificile, momente în care nu ai ce pune pe masă, dragoste intensă, dezamăgire la fel de intensă. Nu există nimic fără iubire. Despre asta este vorba în film. Noi avem datoria de a ne lupta pentru o lume în care există iubire (…) Trebuie să transmitem un mesaj de iubire. Din păcate, societatea ne împinge spre a uita despre asta. Şi te trezeşti la un moment dat că te încălzeşte ceva pe interior şi nu ştii ce. Şi nu ştii de ce zâmbeşti fără niciun motiv şi nu ştii de ce te simţi fericit fără a avea nu ştiu ce maşină, fără a avea nu ştiu ce casă, fără a avea nu ştiu ce cont în bancă. Pur şi simplu pentru că iubeşti. Foarte mulţi oameni se întreabă de ce atâta muzică despre iubire, pentru că asta ne defineşte pe noi ca specie (…) Ştiu că oamenii pot să iubească”, spune Smiley, pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook, vorbind despre filmul „Poveste de dragoste”.

Cântăreţul precizează că „Poveste de dragoste”, care este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre, este pelicula perfectă pentru luna decembrie.

„Poveste de dragoste” este „filmul perfect pentru oamenii care iubesc”, mai spune Smiley. „După ce o să vezi filmul ăsta o să simţi că eşti mai bogat sufleteşte”, adaugă Smiley.

Filmul „Poveste de dragoste” a avut premiera, vineri, pe marile ecrane din România, fiind distribuit de Zazu Film.

Pelicula este produsă de MediaPro Entertainment şi Zazu Film şi a rulat în premieră internaţională la Festivalul filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectată în competiţie.

„Poveste de dragoste” vorbeşte despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian (Dragoş Bucur) şi Aprilia (Raluca Aprodu) încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.
 

 

„Asta este singurul scop al nostru. Daca invatam sa iubim inseamna ca ne-am prins despre ce este vorba. Iubirea iti schimba viata si chiar si atunci cand nu ai nimic in stomac te simti satul. Am trait si eu toate momentele astea prin care trece personajul principal din film. Noi avem datoria de a ne lupta pentru o luma in care exista iubire. Este filmul perfect pentru oamenii care iubesc. Dupa ce o sa vezi filmul asta o sa simti ca esti mai bogat…sufleteste” SmileyPoveste de dragoste din 27 Noiembrie pe marile ecrane.#shareyourlovestory #povestededragoste #cinemacity

Posted by Poveste de dragoste on 27 Noiembrie 2015

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, muzica originală aparţine HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoş Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Şirli (Creative Sound).

Cristina Iacob este regizoare şi scenaristă, licenţiată în regie de film şi absolventă a unui masterat în cinematografie în cadrul London Film. Până în prezent, a regizat trei lungmetraje: „#Selfie” (cu Crina Semciuc şi Olimpia Melinte), „Poveste de dragoste” (cu Raluca Aprodu şi Dragoş Bucur) şi continuarea „#Selfie”, „#Selfie 2”, care a fost filmată anul acesta şi în prezent se află în postproducţie.

„#Selfie”, în regia Cristinei Iacob, a fost lansat în cinematografe în 2014 şi s-a bucurat de un real succes, fiind vizionat de peste 100.000 de spectatori.

Printre titlurile semnate de Cristina Iacob se numără şi „În film la Naşu'” – mediumetraj (2012), „Zestrea” – scurtmetraj (2011), „Mircea Veroiu” – documentar (2010) şi „Raport despre indiferenţă”- scurtmetraj (2010).

„Zestrea” a fost selecţionat la Cannes Short Film Corner, Festivalul Internaţional Dakino, Festivalul Internaţional de Film Cinemaiubit, Ruby Mountain Film Festival USA, unde a câştigat şi premiul pentru cel mai bun scurtmetraj studenţesc, iar „În film la Naşu'” a fost selecţionat în numeroase festivaluri internaţionale şi a obţinut premiul pentru pentru cel mai bun scurtmetraj de comedie la Eugene International Film Festival, în SUA.

Cristina Iacob este preşedintele Asociaţiei Scenariştilor Români (ASCER).
 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase