Home » Cultură » Surprizele de care vor avea parte bucureştenii care vor călători cu metroul în perioada 18-22 aprilie

Surprizele de care vor avea parte bucureştenii care vor călători cu metroul în perioada 18-22 aprilie

Surprizele de care vor avea parte bucureştenii care vor călători cu metroul  în perioada 18-22 aprilie
Publicat: 07.04.2016
Evenimentul are loc în cele mai tranzitate patru staţii.

Bucureştenii care vor trece în perioada 18-22 aprilie, între orele 17.30 – 19.00, prin staţiile de metrou Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei, vor fi martorii unor concerte de muzică clasică, susţinute pe peron de artişti talentaţi, dar şi de studenţi şi masteranzi.

Organizaţia nonguvernamentală Arta nu muşcă, cu susţinerea Metrorex, oferă bucureştenilor o săptămână de muzică clasică la metrou, în cele mai tranzitate patru staţii, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Între 18-22 aprilie Festivalul de Muzică Clasică la Metrou se va desfăşura pe peroanele celor mai tranzitate 4 staţii de metrou în săli de spectacole, timp de 5 zile. Spectacolele vor avea loc între orele 17:30-19:00 în staţiile Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei.

O serie de concerte de muzică clasică şi momente artistice (balet clasic, dans contemporan, pictură, ilustraţie, ateliere handmade sau florale) susţinute de tineri artişti talentaţi, studenţi, masteranzi sau absolvenţi ai Universitaţii de Muzică Bucureşti, cu sprijinul Metrorex.

Festivalul de muzică clasică la metrou se află la cea de-a patra ediţie.

Co-finanţat de Administraţia Fondului Naţional Cultural, Festivalul debutează luni 18 aprilie cu: Muse Quartet ( concert la 17.30) si Asociatia ELIBERarte (TangoTangent) care vor aduce tango argentinian (flashmob de la 18.45) pe peron la Piata Unirii 2.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina de Facebook a ONG-ului Arta nu muşcă.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase