Home » Cultură » De ce ”House of Cards merge atât de departe”

De ce ”House of Cards merge atât de departe”

De ce ”House of Cards merge atât de departe”
Publicat: 13.04.2016
Actorul în vârstă de 56 de ani îl interpretează pe ambiţiosul Frank Underwood în show, care a lansat sezonul cu numărul patru, pe platforma online Netflix, la începutul lunii martie.

Spacey, actorul principal al serialului de succes „House of Cards”, care îl interpretează pe Frank Underwood, consideră că politica din America este mult mai nebunească decât cum este înfăţişată în seriile dramei politice, scrie contactmusic.com.

Kevin Spacey, actorul principal din drama politică afirmă că serialul „nu merge atât de departe” încât să reflecte adevărata natură a politicii din America, şi nici reala cursă prezidenţială către Casa Albă.

Actorul în vârstă de 56 de ani îl interpretează pe ambiţiosul Frank Underwood în show, care a lansat sezonul cu numărul patru, pe platforma online Netflix, la începutul lunii martie.

„Mă duc în camera mea de hotel şi mă întreb dacă am mers prea departe…dacă am întrecut măsura filmând ceva nerealist, dar apoi deschid televizorul, urmăresc ştirile şi îmi dau seama că nu am mers suficient de departe”, a declarat Spacey cu privire la alegerile „în paralel” care au loc în serial.

Kevin a fost întrebat despre candidaţii politici din viaţa reală şi cum îi compară cu propriul personaj.

„Trebuie doar să ne amintim că Frank este un personaj fictiv şi că unii dintre candidaţii reali par a fi fictivi, de asemenea”, a răspuns actorul.

Unii politicieni afirmă că „House of Cards” este „foarte cinic”, în timp ce alţii susţin că serialul se apropie de adevăr mai mult decât ar vrea unii oameni din interior, de la Washington, să recunoască.

Actorul, care şi-a părăsit de curândul postul de director artistic al teatrului Old Vic, din Londra, a reacţionat la recenta plecare a creatorului serialului, Beau Willimon, care a fost şi scenarist, de la lansarea seriei, în 2013.

„A lucrat în continuu de la început. O să îi simt lipsa în fiecare zi, dar camera scriitorilor nu s-a schimbat în sezonul patru. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce priveşte calitatea muncii pe care o ducem”, a conchis Kevin Spacey.

Pentru rolul politicianului lipsit de scrupule Underwood, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de trei ori la premiile Primetime Emmy.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”.

„House of Cards” a intrat în istoria televiziunii americane în 2013, după ce a câştigat trei premii Primetime Emmy, inclusiv unul pentru David Fincher, la categoria „cel mai bun regizor pentru un serial-dramă”.

Netflix a devenit prima companie exclusiv online care câştigă aceste premii prestigioase.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase