Home » Cultură » VIRALELE LUI BANU: Povestea reală a unui rol extraterestru – VIDEO

VIRALELE LUI BANU: Povestea reală a unui rol extraterestru – VIDEO

VIRALELE LUI BANU: Povestea reală a unui rol extraterestru – VIDEO
Publicat: 26.04.2016
Probabil cel mai bun, ieftin, emotional scurt scurtmetraj din toate timpurile, recomandă Alexandru Banu, acest viral.

Este vorba de proba dată de puştiul Henry Thomas pentru rolul Eliot din ET, filmul lui Spillberg. Citiţi cronica lui Alexandru Banu, Viralele lui Banu, exclusiv Mediafax-Cultură.

Aveam 8 spre 9 ani si vedeam ET prima oara dintr-un sir de lungi revederi. Un monstrulet simpatic, nu prea intelegeam ce-i aia extra terrestrial. Plus sau minus “life form”.

Cand esti pitic si vezi filme cu supereroi mici ca tine, devii mari ca ei. Intri in personajul ala si o duci mai departe cu el. Daca filmul se termina bine, te culci fericit. Daca personajul moare, moare si ceva prin tine si-ti ramane in cap o viata. Pana la final.

Spielberg a creat unul dintre cele mai frumoase filme cu extraterestri, pe langa multe alte filme uberfrumoase. Spielberg este unul dintre regizorii care creeaza, nu face filme.

Subiectul e simplu, asa cum il descrie si IMDB – ul nostru cel de toate weekend-urile: un copil incearca sa ajute un extraterestru ratacit (p’asta am bagat-o de la mine) sa se intoarca la el acasa, pe planeta-mama. Si guvernul vrea sa-i ia extraterestrul. In momentul ala se intampla scena care l-a calificat in rol pe Henry Thomas – micul Elliot in film. Avea 11 ani cand a luat castingul cu un acting desavarsit. Ba chiar stai sa te gandesti daca nu a jucat cumva mai bine la casting, decat in filmul creat de catre Steven Spielberg in 1982.

Proba exista libera la vedere pentru oricine. Trebuie sa dai play mai jos si sa traiesti cea mai #pieledegaina si – pentru cei mai senzitivi – sa versi o lacrima bara la bara cu Elliot.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase