Home » Cultură » Top 19 cele mai romantice oraşe din Europa – FOTO

Top 19 cele mai romantice oraşe din Europa – FOTO

Top 19 cele mai romantice oraşe din Europa – FOTO
Publicat: 09.05.2016
Alegerea destinaţiei ideale pentru luna de miere poate fi o decizie greu de luat, mai ales atunci când atât de multe oraşe din Europa concurează an de an pentru titlul de „capitala dragostei”. Reprezentanţii unui site de rezervări de vacanţe au sistematizat datele furnizate pe baza a 900.000 de sejururi şi au stabilit lista scurtă a celor mai căutate destinaţii pentru luna de miere.

19. Lisabona, Portugalia – Acest oraş este plin de clădiri cu valoare istorică, multe construite în stil franţuzesc. În plus, plajele superbe şi peisajele care îţi taie respiraţia transformă Lisabona într-un loc romantic, perfect pentru o plimbare în doi.

 

18. Sevilia, Spania – Amestecul de stil renascentist şi maur de la Plaza de Espana şi până la Palatul Alcazar face din oraşul andaluz un loc despins din poveşti. Odată ajuns în Sevilia, poţi să hoinăreşti pe străduţele înguste ale districtului pitoresc Santa Cruz sau poţi să participi la un spectacol original de flamenco.

 

17. Salzburg, Austria – Cuplurile iau cu asalt această destinaţie din Alpi pentru a admira peisajele minunate date de crestele munţilor acoperite de zăpadă şi pentru a se pierde printre clădirile construite în stil baroc. Pentru romanticii incurabili există şi trăsuri de închiriat la care sunt înhămaţi cai.

 

16. Dublin, Irlanda – Dublin poate fi un oraş plin de atracţii pentru burlaci, dar este şi un loc grozav pe care să-l vizitezi alături de sufletul tău pereche. Punctele de atracţie pentru cuplurile romantice încep de la Aleea Iubirii, decorate cu obiecte de artă stradală, toate în formă de inimă, până la Gravity Bar, situate deasupra sediului Guiness, unde poţi să te bucuri de o bere în faţa unei privelişti care îţi taie respiraţia.

 

15. Nisa, Franţa – Cuplurile proaspăt căsătorite ajung la Nisa pentru a gusta din bucătăria franţuzeasc, pentru a se relaxa pe plajele însorite sau pentru a admira apusul de pe Promenade des Anglais. Tinerii pasionaţi de artă adoră să meargă şi la Muzeul Matisse, care găzduieşte lucrările artistului într-o vilă de secol XVII.

Citeşte continuarea pe gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Europa se incalzeste mai mult decat restul lumii

                                            Europa face front comun impotriva Alzheimerului

                                            13 români, pe LISTA celor mai importanţi 100 de inovatori din Europa Centrală şi de Est

 

 


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase