Home » Cultură » Sophia Loren: Aş juca într-un film al unui regizor român

Sophia Loren: Aş juca într-un film al unui regizor român

Sophia Loren: Aş juca într-un film al unui regizor român
Publicat: 03.06.2016
Sophia Loren va primi, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, acesta urmând să îi fie înmânat de fotomodelul Mădălina Ghenea.

Actriţa italiană Sophia Loren susţine că ar juca într-un film al unui regizor român, nu înainte însă de a se gândi foarte atent la propuneri, apreciind, totodată, filmele româneşti ca fiind „câteodată cele mai bine făcute vreodată”.

Întrebată, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre cinematograful românesc şi dacă ar lua în considerare să joace într-un film al unui regizor român, Sophia Loren a declarat că filmele româneşti sunt, câteodată, unele dintre cele mai bune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Filmele româneşti le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cele mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenţie, pentru că vreau să fac ceva care mi se potriveşte, se potriveşte cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aş lua în considerare, orice actor se gândeşte la asta”, a spus Loren.

Întrebată, în continuare, în ce moment al carierei sale a realizat că devine celebră şi care ar fi definiţia celebrităţii, actriţa a spus că niciodată nu a avut în minte faptul că este celebră, pentru că în acel moment cariera se termină.

„Trebuie întotdeauna să te gândeşti că se întâmplă ceva minuat, că eşti o actriţă bună, că vei face lucruri bune pentru tine în viaţa şi cariera ta. Nu m-am gândit niciodată că într-o zi sunt celebră, nici când am câştigat Oscarul”, a răspuns actriţa.

Sophia Loren va primi, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, acesta urmând să îi fie înmânat de fotomodelul Mădălina Ghenea.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 27 mai – 5 iunie.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase