Home » Cultură » Festivalul Internaţional „Teatru, Stradă şi Copil”:Bilete de 1 leu şi spectacol la Aeroportul Otopeni – FOTO

Festivalul Internaţional „Teatru, Stradă şi Copil”:Bilete de 1 leu şi spectacol la Aeroportul Otopeni – FOTO

Publicat: 23.06.2016
Cea de-a doua parte a Festivalului Internaţional de teatru pentru copil şi întreaga familie „Teatru, Stradă şi Copil”, ediţia a 5-a, va debuta sâmbătă, 25 iunie, la ora 11.00 cu un spectacol inedit, susţinut de Compania “Petit Monsieur” din Franţa, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.
Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, sub egida ASSITEJ Internaţional, aceasta parte a festivalului se va desfăşura în perioada 25 iunie – 3 iulie, în 8 locaţii (Sala Lahovari, Sala Anima Studio, Teatrul Itinerant Ţăndărică din Parcul Herăstrău – intrarea principală din Piaţa Charles de Gaulle, Aeroportul Henri Coandă, Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, curtea sediului postului de radio Itsy Bitsy şi explanada din faţa Primăriei din Buftea).
 
Vor fi 9 zile de sărbătoare, timp în care bucureştenii se vor putea bucura, la preţ de doar 1 leu, de spectacole de teatru dedicate întregii familii, susţinute de trupe din tară (Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte) şi din străinătate (Franţa, Bulgaria, Belgia).
 
De asemenea, Teatrul Ţăndărică invită părinţii, bunicii şi persoanele implicate în creşterea armonioasă a copiilor la conferinţa cu tema “Cum gestionăm comportamentele dificile şi inadecvate ale copiilor”, susţinută de psihologul Irina Petrea.
 
Conferinţa va avea loc miercuri, 29 iunie, de la orele 18:00, la Sala Lahovari din strada Eremia Grigorescu, nr 24 iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe baza unei rezervări la tel 021 315. 23.77 sau pe e-mail [email protected].
 
 
Foto:teatrultandarica.ro
 
Scopul Festivalului Internaţional „Teatru, Stradă şi Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Ţăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din Bucureşti. Aşadar, în perioada 25 iunie – 24 iulie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Herăstrău.
 
Pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Ţăndărică, prin proiectul „Ţăndărică pentru toţi”, preţul biletului va fi de 1 leu.

Sursa: mediafax.ro

Vă mai recomandăm şi: Mircea Paul Goreniuc: ”Pacea, ca şi aerul, nu o apreciem decât atunci când nu o mai avem…”

                                             CANNES 2016: Regizorul român Bogdan Mirică câştigă premiul criticilor de film (FIPRESCI) pentru „Câini” – VIDEO

                                             Lucian Boia: ”Ne tragem din comunism, mai mult decât din daci”

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase