Home » Cultură » Café Deko s-a relansat, acoperind în noul sezon, 2016-2017, zone culturale diverse

Café Deko s-a relansat, acoperind în noul sezon, 2016-2017, zone culturale diverse

Café Deko s-a relansat, acoperind în noul sezon, 2016-2017, zone culturale diverse
Publicat: 07.10.2016
Café Deko a inaugurat miercuri cel de-al 13-lea an cu un nou concept de conţinut care va cuprinde zone culturale variante (teatru, concerte live, spectacole pentru copii), comedia rămânând nucleul localului.

Potrivit descrierii sezonului 2016-2017, serile de stand-up şi improvizaţie rămân în centrul vieţii de la Deko, unde unii cei mai buni artişti sunt rezidenţi permanenţi: Bobo, Văncică, Mihai Rait, Costi Diţă şi trupa ImPro. Astfel, joi, vineri şi sâmbătă hub-ul este Café deKomedie.

La iniţiativă lui Bobo şi antrenată de Neamţu, s-a născut în 2004 şi trupa Improvizaţi; între timp, trupa s-a mai numit şi Liga Improvizatorilor, Familia Impro, ImproVshow, iar ultima variantă este ImPro, formată din Bobo, Teo, Vio, Costel, Micutzu, Bordea, Vancica, Natanticu. Chiar dacă unii dintre ei nu mai sunt rezidenţi, toţi au rămas prietenii localului şi urcă pe scenă cu bucurie în multe momente speciale.

Luni se transformă în Café deKoncert – Trupe live, jam sessions, concerte unplugged sau experimente muzicale se vor reuni pe scenă pentru o altfel de experienţă.

Marţea se numeşte Café deKontext şi va cuprinde piese de teatru contemporan, clasic sau experimente artistice din zona contextuală.

Seara de miercuri e seară Café deKolor – Proiectele de tip incubator pot schimba viaţa celor care îndrăznesc să încerce: open mic pentru cine visează să fie stand-up-er sau laboratorul de improvizaţie pentru cei care vor să afle ce înseamnă o doză maximă de adrenalină primită „aici şi acum”. Tot aici se înscriu şi proiectele speciale cu seri de stand-up pentru comunităţile de expaţi din România, o altă pată de culoare în conţinutul noului sezon.

Dimineţile de weekend sunt deKopii – Poveşti şi personaje fantastice se vor regăsi în spectacole de teatru de improvizaţie, interactive sau clasice.

Iar duminică seară e seara deKolecţie – Evenimente care se întâmplă o singură dată şi doar la Café Deko.
Găzduite de Dan Chişu, inventatorul Cafe Deko, şi alţi invitaţi, serile de duminică se vor transforma în călătorii muzicale, gastronomice şi culturale.

Café Deko îşi va transformă şi spaţiul odată cu conţinutul pentru a reflectă fidel jocul de imaginaţie la care îşi invită spectatorii. „Este un proiect pe care îl puteţi urmări pe toată durată anului, când veţi vedea cum spaţiul se modifică şi prinde noi contururi surprinzatoare”, a transmis localul.

Lansarea oficială a noului sezon, al 13-lea, a avut loc miercuri, 5 octombrie, prin intermediul unui eveniment la Cafe Deko (Centrul Vechi -Şelari 14, Bucureşti). Gazda serii a fost Dan Chişu, inventatorul localului, alături de toţi „greii” scenei de stand-up şi improvizaţie: Bobo, Neamţu, Teo, Vio, Costel, Micutzu, Natanticu, Bordea, Văncică, Mihai Rait.

Pagina de Facebook a hub-ului, unde sunt publicate evenimentele care vor avea loc, poate fi accesată la acest link: www.facebook.com/DekoCafe.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase