Home » Cultură » Blugii se pot purta doar până la vârsta de 53 de ani

Blugii se pot purta doar până la vârsta de 53 de ani

Blugii se pot purta doar până la vârsta de 53 de ani
Publicat: 14.11.2016
Dacă ar fi să asculte opinia publică, unii împătimiţi ai blugilor, cum ar fi Jeremy Clarkson şi Madonna, ar trebui să-şi schimbe urgent garderoba.

Rezultatele unui studiu efectuat în Marea Britanie au arătat că vârsta la care oamenii ar trebui să renunţe la acest tip de pantaloni sport este de 53 de ani.

Clarkson, fost prezentor al Top Gear, este în vârstă de 56 de ani, iar regina muzicii pop, Madonna, are 58. Studiul realizat de firma KolektPlus, dedicat obiceiului britanicilor de a purta blugi, arată cât de greu îşi găsesc majoritatea femeilor perechea perfectă.

Reprezentantele sexului frumos petrec de două ori mai mult timp căutând blugii perfecţi – circa opt zile, decât bărbaţii care dedică acestei activităţi doar patru zile.

De asemenea, sondajul arată că alegerea acestui tip de îmbrăcăminte este adesea o experienţă stresantă. 6% din cei 2.000 de respondenţi au mărturisit că au fost atât de enervaţi de imposibilitatea de a-şi găsi perechea perfectă de blugi, încât au izbucnit în lacrimi. Britanicii au susţinut că au probat trei perechi, în căutarea celei ideale.

Una din 10 persoane declară că a probat chiar şi şase perechi sau mai mult înainte de a o găsi pe cea perfectă. În ciuda timpului acordat acestei căutări, 24% dintre participanţii la studiu au recunoscut că nici după căutări febrile nu au găsit perechea ideală de blugi, iar 30% dintre respondenti nu ascund faptul că în cele din urmă au renunţat la posibilitatea de a avea o pereche perfectă de pantaloni sport.

Cei norocoşi care şi-au găsit blugii ideali recunosc că se „dezlipesc” cu greu de acest obiect vestimentar şi că trec circa trei ani până la următoarea „vânătoare”.

Citeşte continuarea aici

Citeşte şi:

Pentru ce a fost creat buzunarul mic de la blugi

De ce nu este bine să purtaţi blugi strâmţi? Iată cum vă puneţi sănătatea în pericol

Nu mai trebuie să-ţi speli blugii! DE CE? Fiindcă a fost creat modelul care nu se murdăreşte. FOTO + VIDEO

Cine a inventat celebrii pantaloni blue jeans?

 

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase