Home » Cultură » Romanul fenomen ,,Cartea Oglinzilor”, scris de un român şi vândut în peste 20 de ţări, este disponibil în România

Romanul fenomen ,,Cartea Oglinzilor”, scris de un român şi vândut în peste 20 de ţări, este disponibil în România

Publicat: 07.02.2017
Romanul ,,Cartea oglinzilor," scris de autorul român Eugen Ovidiu Chirovici a reuşit performanţa unică de a fi publicat în peste 38 de ţări. Presa internaţională susţine că este un debut în limba engleză impecabil al unui autor român.

Românul absolvent de ASE care a publicat peste 1000 de articole în România şi în străinătate a captivat atenţia cititorilor de peste hotare cu ultimul său roman ,,Cartea oglinzilor”, apărut şi în România la Editura Rao.

Autorul cărţii  îşi intrigă cititorii cu sloganul ,,Jocul minţii tale te poate surprinde şi pe tine”. Slogan ce relevă aerul misterios şi intrigant pe care îl oferă romanul. Personajul principal Peter Katz, deşi lucra ca agent literar de peste cinci ani, devine intrigat de un fragment trimis de un student de la Princeton. Fragmentul intitulat ,,Cartea Oglinzilor” prezintă moartea unui profesor de la Universitatea din Princeton. Situaţia se complică pe parcurs. Intrigat, agentul porneşte singur o investigaţie pentru a afla cine este ucigaşul profesorului Joseph Wieder. 

Eugen Chirovici susţine într-o postare de pe pagina sa de Facebook că: ,,Cel mai recent roman al meu, The Book of Mirrors (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides (Peters, Fraser, Dunlop – London), se dovedeşte a fi o adevarată lovitură editorială internaţională”.

În România, volumul este disponibil în librării din 4 februarie, numărul precomenzilor ajungând deja la peste 20.000 de exemplare.  Evenimentul de lansare va avea loc joi (9 februarie) la ora 18:30 la Cărtureşti Carusel, în prezenţa autorului. 

,,Un roman cu adevărat genial, care m-a captivat de la prima pagină,” susţine editorul Francesca Pathak. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase