Home » Cultură » Cele mai de succes comedii din repetoriul teatrului arădean, la „Săptămâna comediei”

Cele mai de succes comedii din repetoriul teatrului arădean, la „Săptămâna comediei”

Cele mai de succes comedii din repetoriul teatrului arădean, la „Săptămâna comediei”
Publicat: 04.03.2017
Cea de-a patra ediţie a campaniei "Săptămâna comediei" începe miercuri seară, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, urmând să fie prezentate cele mai de succes comedii din repetoriul teatrului arădean, toate la un preţ special de 10 lei.
Campania „Săptămâna comediei” începe miercuri la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad şi durează până pe 8 martie, perioadă în care sunt prezentate şapte dintre cele mai de succes comedii produse de către teatrul arădean, notează Mediafax.
 
„Atât la sala mare, cât şi la sala Studio sunt programate cele mai savuroase comedii din repertoriul teatrului, spectacole îndrăgite de spectatori şi care fac săli pline la fiecare reprezentaţie. Astfel, timp de o săptămână, spectatorii noştri vor avea parte de spectacole de calitate, de veselie, bună dispoziţie şi relaxare”, arată directorul Teatrului, Bogdan Costea, într-un comunicat.
 
Campania, care are loc sub motto-ul ,,Cine râde la teatru, râde mai bine”, s-a bucurat de mare succes încă de la prima ediţie şi în fiecare an sălile teatrului au fost neîncăpătoare pentru iubitorii spectacolelor de comedie.
 
Primul spectacol din cadrul campaniei „Săptămâna comediei” este cea mai nouă premieră a teatrului arădean, „Oraşul nostru”, prezentat miercuri în sala studio cu începere de la ora 19.00.
 
„Oraşul nostru” are la bază un scenariu adaptat după piesa lui Thornton Wilder, scrisă în anii ’30, pe baza unor interviuri, cărţi şi fotografii de la Muzeul Arad. Regia este semnată de către Cristian Ban, iar scenografia este realizată de Cristina Milea.
 
Următorul spectacol, „Gaiţele” de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Laurian Oniga, este programat pentru joi, în sala mare cu începere de la ora 19.00. Celelalte spectacole sunt „Ursul”, „Cerere în căsătorie”, „Take, Ianke şi Cadîr”, „Căsătoria” şi „Revizorul”.
 
Toate spectacolele au un preţ special de 10 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală, iar abonamentele care permit vizionarea tuturor celor şapte comedii costă 50 de lei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase