Home » Cultură » Descoperă Acum: Satul de trei ori mai vechi decât piramidele. Când va veni în realitate sfârşitul lumii? Peşterile din Antarctica ar putea găzdui ”o nouă lume”

Descoperă Acum: Satul de trei ori mai vechi decât piramidele. Când va veni în realitate sfârşitul lumii? Peşterile din Antarctica ar putea găzdui ”o nouă lume”

Publicat: 16.09.2017
În această lume există un sat străvechi, construit cu mult timp înaintea piramidelor.

Teoriile privind sfârşitul lumii nu încetează să apară, iar ultima dă ca dată finală 23 septembrie. Savanţii oferă un răspuns realist cu privire la Apocalipsă.

În adâncurile gheţarilor din Antarctica se află o lume complet nouă, necunoscută până acum omului. De asemenea, cercetătorii avertizează: un alt fenomen natural are loc pe coasta de est a Statelor Unite şi poate fi mai catastrofal decât uraganele. Se întâmplă chiar şi când este soare.

Sonda Cassini, care timp de 13 ani a făcut descoperiri măreţe, a avut marele final. 

Toate acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii. Le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele integrale:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase