Home » Cultură » Descoperă Acum: Fenomenul ”horror” din România pe care cercetătorii nu îl pot explica. Descoperire ”spectaculoasă” la baza Zidului Plângerii din Ierusalim. Comuna din Bucovina care îi fascinează pe mulţi străini

Descoperă Acum: Fenomenul ”horror” din România pe care cercetătorii nu îl pot explica. Descoperire ”spectaculoasă” la baza Zidului Plângerii din Ierusalim. Comuna din Bucovina care îi fascinează pe mulţi străini

Publicat: 21.10.2017
România are câteva „celebrităţi horror”, dar probabil cea mai importantă este pădurea de la marginea oraşului Cluj-Napoca, Pădurea Hoia Baciu.
Prietenii imaginari, care reprezintă un motiv de temere pentru mulţi părinţi, nu indică în realitate o problemă, ba dimpotrivă. Aceştia aduc beneficii dezvoltării inteligenţei copilului.
 
Plan îndrăzneţ al britanicilor: în centrul Oxford, unul dintre cele mai importante oraşe din lume, vor avea acces numai maşini electrice.
 
Arheologii din Ierusalim au făcut o descoperire ”spectaculoasă” la baza Zidului Plângerii din Ierusalim. ”Nu ne-am imaginat niciodată că vom descoperi o astfel de structură aici,” au afirmat aceştia.
 
O comună din Bucovina a fost încadrată în topul unui faimos site de călătorii. Zona a fost declarată şi muzeu în aer liber, iar străinii sunt fascinaţi de culorile ei.
 
Toate acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii. Le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase