Home » Cultură » Descoperă Acum: Cum a devenit ”cea mai bună aeronavă din lume” una dintre cele mai periculoase. Fără eşecul misiunii Apollo 1 nu se putea trimite primul om pe Lună. Istoria celor mai cunoscute bordeluri din România

Descoperă Acum: Cum a devenit ”cea mai bună aeronavă din lume” una dintre cele mai periculoase. Fără eşecul misiunii Apollo 1 nu se putea trimite primul om pe Lună. Istoria celor mai cunoscute bordeluri din România

Publicat: 30.12.2017
Dirijabilul USS Akron realiza o serie de teste deasupra coastei din New Jersey, deşi părea o jucărie era una dintre cele mai performante aeronave ale perioadei. Însă din cauza curenţilor de aer puternici, aeronava a început să se prăbuşească înainte ca membrii echipajului să se poată salva.

Programul Apollo s-a schimbat pentru totdeauna pe 27 ianuarie 1967, atunci când focul s-a aprins în navă în timpul unor teste. Cei trei astronauţi au murit în ciuda eforturilor echipajului de la sol. Va fi nevoie de mai mult de 18 luni şi reproiectări înainte ca NASA să mai trimită oameni în spaţiu.

Deşi este considerată una dintre cele mai vechi meserii din lume, prostituaţia a fost de-a lungul istoriei atât blamată, cât şi văzută ca un obicei obişnuit. Una dintre perioadele în care, în România, prostituţia a înflorit avea loc între anii 1930-1940. Pe atunci apar cartierele şi casele de toleranţă faimoase, precum şi abonamentele pentru astfel de servicii.

Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii, pe care vă invităm să le urmăriţi în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele în detaliu:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase