Home » Cultură » Descoperă Acum: Cel mai rezistent lemn. Misterul ”Mumiei care ţipă” a fost rezolvat. Chinezii şi-au prezentat noul avion invizibil

Descoperă Acum: Cel mai rezistent lemn. Misterul ”Mumiei care ţipă” a fost rezolvat. Chinezii şi-au prezentat noul avion invizibil

Publicat: 17.02.2018
Recent s-a descoperit o nouă metodă de a face lemnul de 12 ori mai rezistent. Substanţa este mult mai dură decât titaniul sau alte aliaje.
Femeile care sunt supuse riscului de infertilitate prematură ar putea beneficia de o nouă reuşită a cercetătorilor. Aceştia au realizat ovule ce pot fi dezvoltate în laborator, de la fazele incipiente până la maturitate.
 
Una dintre cele mai faimoase clădiri din lume, Taj Mahal, a început să se îngălbenească din cauza poluării.
 
Adevărata identitate a unei mumii cu o expresie facială ce ilustrează agonia i-a intrigat pe specialişti timp de peste 130 de ani. Acum, misterul ei a fost elucidat.
 
J-20, mult anticipatul avion de vânătoare stealth al Chinei, a fost prezentat şi a intrat în serviciul armatei, fiind creat pentru a contracara capacităţile lui F-22 Raptor, omologul său american.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii pe care le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase