Home » Cultură » DESCOPERĂ ACUM: Misterul încăperilor secrete din mormântul lui Tutankhamon a fost rezolvat. Maşina autonomă Uber a ucis intenţionat

DESCOPERĂ ACUM: Misterul încăperilor secrete din mormântul lui Tutankhamon a fost rezolvat. Maşina autonomă Uber a ucis intenţionat

Publicat: 13.05.2018
După trei ani de cercetări şi controverse, misterul încăperilor secrete din mormântul lui Tutankhamon a fost rezolvat. Rezultatul nu este însă deloc îmbucurător.

În 1894, căutătorii de aur ruşi au descoperit un obiect neobişnuit din lemn în turbăria Shigir aflată la aproximativ 100 de kilometri de Ecaterinburg. Aparent, sculptura ar fi avut peste cinci metri atunci când ar fi fost asamblată complet şi ar fi avut opt feţe umane sculptate pe ea. Acum, misterul ei a fost elucidat!

Noi date cu privire la modul în care stelele precum Soarele vor muri explică de ce astronomii găsesc nebuloase luminoase în cele mai neaşteptate locuri. 
 
Atunci când o maşină autonomă a omorât o femeie de 49 de ani din Arizona întrebări precum ”Cine este vinovat în acest caz?” au început să apară tot mai des. Acum, un raport a oferit răspunsul.
 
Pentru locuitorii evacuaţi din Hawaii în urmă cu o săptămână este firesc să-şi dorească să se reîntoarcă acasa după ce erupţiile se vor încheia. Însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând spun cercetătorii. 
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:
 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase