Home » Cultură » Lenny Kravitz susţine că a pierdut un rol în serialul „Big Little Lies” din cauza culorii pielii

Lenny Kravitz susţine că a pierdut un rol în serialul „Big Little Lies” din cauza culorii pielii

Lenny Kravitz susţine că a pierdut un rol în serialul „Big Little Lies” din cauza culorii pielii
Publicat: 20.06.2018
Muzicianul Lenny Kravitz spune că nu a mai jucat în serialul TV de succes "Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies" pentru că producătorii nu au vrut ca unul dintre puţinii actori de culoare din distribuţie să interpreteze un rol negativ, arată bbc.com.

Rockerul Lenny Kravitz a declarat pentru BBC că a purtat discuţii cu producătorii serialului „Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies” pentru a interpreta unul dintre rolurile principale din drama care a obţinut unele dintre cele mai prestigioase premii pentru televiziune în ultimii ani.

„Ce mi s-a spus este că, dacă e să fiu singura persoană de culoare din serial, nu voiau să fac ceea ce ar fi fost vorba să facă personajul”. Cu toate că muzicianul nu a precizat la ce rol se referă, se pare că era vorba despre Perry Wright, un personaj pentru care violenţa fizică şi psihică fac parte din viaţa de familie.

Până la urmă, rolul Perry Wright i-a fost atribuit lui Alexander Skarsgård.

Relaţia lui Kravitz cu producătorii serialului a rămas destul de bună, din moment ce fiica sa, Zoë Kravitz, a fost ulterior distribuită în rolul Bonnie Carlson.

Producţia HBO a fost recompensată cu patru premii Globul de Aur, pentru cea mai bună miniserie şi pentru interpretările actorilor Nicole Kidman, Alexander Skarsgard şi Laura Dern. De asemenea, a obţinut opt premii Emmy.

„Big Little Lies”, bazată pe romanul bestseller scris de Liane Moriarty, a fost iniţial difuzată ca miniserie, însă HBO a anunţat, în decembrie 2017, că va produce un al doilea sezon, care va fi regizat de Andrea Arnold, premiată cu un Oscar în 2005, pentru scurtmetrajul „Wasp”. Scenaristul sezonului al doilea va fi David Kelley, cel care a scris şi primul sezon.

Lenny Kravitz, ale cărui albume s-au vândut în peste 38 de milioane de copii pe plan mondial, este unul dintre cei mai influenţi muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Din 1999 până în 2002, acesta a câştigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei „Best Male Rock Vocal Performance”. Hituri precum „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong to You”, „Fly Away” şi „American Woman” i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi alte premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard.

Muzicianul american s-a remarcat şi în cinematografie, în lungmetraje apreciate de critici şi de public, precum „Precious”, filmele din trilogia „Jocurile foamei/ The Hunger Games” şi „The Butler”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase