Home » Cultură » Tom Hardy ar trebui să preia rolul James Bond, conform unui actor de renume

Tom Hardy ar trebui să preia rolul James Bond, conform unui actor de renume

Tom Hardy ar trebui să preia rolul James Bond, conform unui actor de renume
Publicat: 26.06.2018
Actorul irlandez Pierce Brosnan este de părere că Tom Hardy este candidatul ideal pentru a prelua rolul James Bond, după ce contractul cu Daniel Craig va expira, potrivit contactmusic.com.

Pierce Brosnan, în vârstă de 65 de ani – care a jucat celebrul rol al spionului britanic din 1995 până în 2002 -, l-a lăudat pe Daniel Craig şi a spus că londonezul Tom Hardy este înlocuitorul ideal, scrie Mediafax.

„Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om”, a spus Brosnan.

În ultimii ani, numele mai multor staruri au fost vehiculate ca înlocuitori pentru Daniel Craig, printre care şi Idris Elba şi Damian Lewis.

Până în prezent, şase actori l-au interpretat pe James Bond – Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015). Filmul este programat pentru lansare pe 8 noiembrie 2019.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend” şi „Dunkirk”. Pentru rolul din filmul „The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase