Home » Cultură » FOCUS: Concertele şi spectacolele din Capitală ce au loc în luna august şi septembrie

FOCUS: Concertele şi spectacolele din Capitală ce au loc în luna august şi septembrie

FOCUS:  Concertele şi spectacolele din Capitală ce au loc în luna august şi septembrie
Publicat: 05.08.2018
Fie că este vorba despre spectacole în aer liber, festivaluri sau concerte, cei care doresc îşi pot planifica agenda pentru perioada următoare. Adolescenţi, părinţi sau bunici, cu toţii pot alege un eveniment la care să meargă.
Mai jos găsiţi o listă a evenimentelor din Bucureşti care vor avea loc în lunile august şi septembrie, ce se pot plia pe orice categorie de vârstă şi a căror caracteristică principală este diversitatea.
 
Festivaluri:
 
1. Festivalul „Hip Trip România Culinară” se va desfăşura în perioada 9 – 12 august. Evenimentul propune ateliere culinare, workshop-uri, trucuri pentru diferite preparate, dar şi proiecţii de film. Bucătăria tradiţională românească se va îmbina cu gustările internaţionale, iar metodele de gătit vor fi care mai de care mai diverse. Festivalul are loc pe şoseaua Bucureşti Ploieşti nr. 155, preţul unui bilet de o zi este de 10 lei, iar abonamentul pentru trei zile costă 20 lei, potrivit organizatorilor.
 
2. Brick Lane Jazz Fest se va desfăşura între 10 şi 12 august, în Parcul Herăstrău. Festivalul este la prima ediţie, iar nume mari ale muzicii jazz vor concerta pe aceeaşi scenă. Steve Coleman & Five Elements feat. Kokayi, Audiofeeling, Alexandra Uşurelu, dar şi Corcoran Holt Quintet sunt doar câteva dintre numele care vor face senzaţie. Spectatorii se pot bucura şi de zona de street food, dar şi de cele de gaming, tatuaje şi cinema în aer liber. Preţul unui bilet pentru o zi este de 75 lei, în timp ce abonamentul pentru trei zile costă 150 lei, iar abonamentul VIP este 450 lei.
 
3. Craft Beer Festival, ajuns la cea de-a treia editie, se va desfăşura între 31 august şi 2 septembrie. Doritorii se pot bucura de cidru, bere, dar şi de trupele şi DJ-ii care vor întreţine atmosfera pe parcursul festivalului. Pe 31 august, Craft Beer Festival va începe la ora 17.00, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00. În toate cele trei zile, programul se va încheia la ora 23.00.
 
Continuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase