Home » Cultură » „Un homme et une femme”: Claude Lelouch regizează continuarea filmului din 1966

„Un homme et une femme”: Claude Lelouch regizează continuarea filmului din 1966

„Un homme et une femme”: Claude Lelouch regizează continuarea filmului din 1966
Publicat: 29.09.2018
Regizorul frlauancez Cde Leuch regizează continuarea celebrului film premiat cu Palme d'Or "Un homme et une femme", lansat în 1966, cu aceeaşi actori,lo Anouk Aimée, în vârstă de 86 de ani, şi Jean-Louis Trintignant, în vârstă de 87 de ani, potrivit casei sale de producţie, Films 13.
Filmul este turnat chiar în oraşul francez Deauville unde a fost realizat lungmetrajul original, iar scenariul este, deocamdată, secret, data de lansare nefiind stabilită, a anunţat casa de producţie, citată de m6info.fr.
 
În 1986, Claude Lelouch a regizat o primă continuare a filmului său, „Un Homme et une Femme: 20 ans déjà”, reunind actorii săi fetiş, scrie Mediafax.
 
Lungmetrajul din 1966 a primit premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes, precum şi două trofee Oscar, pentru cel mai bun film străin şi cel mai bun scenariu.
 
Filmul prezintă povestea de dragoste dintre un bărbat şi o femeie care şi-au pierdut partenerii de viaţă.
 
Omniprezent este cântecul lui Pierre Barouh şi Francis Lai „Chabadabada”, care a devenit apoi celebru în lumea întreagă.
 
Ana Obretin, [email protected]
 
Un diamant roz foarte rar, scos la licitaţie pentru 30 – 50 de milioane de dolari
 
LONDRA (MEDIAFAX) – The Pink Legacy (Moştenirea roz), un diamant roz de aproape 19 carate, evaluat la 30 – 50 de milioane de dolari, va fi scos la licitaţie pe 13 noiembrie, la filiala din Geneva, Elveţia, a casei Christie’s, potrivit Reuters.
 
Diamantul de 18,96 de carate, cu o tăietură dreptunghiulară, din categoria roz aprins (fancy vivid), este în prezent expus la casa Christie’s din Londra.
 
În istoria de aproape 250 de ani a casei Christie’s, doar patru diamante roz din clasa „fancy vivid” şi de peste 10 carate au fost puse în vânzare, iar The Pink Legacy este cel mai mare dintre ele şi ar putea stabili un nou record de preţ.
 
Diamantul face parte din colecţia Oppenheimer, familia care a fondat una dintre cele mai mari companii specializate în exploatarea şi comerţul cu diamante – De Beers.
 
Recordul de preţ per carat pentru un diamant roz din această categorie a fost stabilit în noiembrie 2017, când la filiala din Hong Kong a casei Christie’s a fost vândută nestemata de aproape 15 carate The Pink Promise (Promisiunea roz), pentru 32.480.500 de dolari.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase