Home » Cultură » Festivalul Comedy Cluj: peste 80 de filme,spectacole teatru şi de stand up comedy în limba engleză

Festivalul Comedy Cluj: peste 80 de filme,spectacole teatru şi de stand up comedy în limba engleză

Festivalul Comedy Cluj: peste 80 de filme,spectacole teatru şi de stand up comedy în limba engleză
Publicat: 10.10.2018
Festivalul Cluj Comedy vine cu o „reţetă” nouă pentru spectator, care nu se bazează doar pe proiecţia celor 80 de filme, ci şi pe secţiuni noi, cum ar fi teatrul sau spectacole de stand-up comedy în limba engleză. Festivalul începe vineri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul artistic al Festivalului Comedy Cluj, Bogdan Beşliu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că filmele au fost alese astfel încât să se apropie mai mult de comedia pură, scrie Mediafax.
 
„Am renunţat din acest an la competiţia din cadrul Comedy Cluj, iar în festival sunt mai puţine filme, dar sunt astfel alese încât să se apropie mai mult de comedia pură. De la această ediţie am reformulat festivalul şi am introdus mai multe acţiuni, cum ar fi spectacole de teatru sau de stand up comedy în limba engleză, pentru publicul străin din Cluj-Napoca. Programul cuprinde proiecţia a 80 de filme, din care 20 de lung-metraje, iar restul scurte din ţări precum Spania, Marea Britanie, Franţa, Ucraina, Israel sau Austria”, a spus Beşliu.
 
Printre filmele din festival se numără „Disidenţii” (Estonia, 2017), care prezintă ce a însemnat Cortina de Fier pentru personaje, „Concediu” (SUA, 2018), o comedie cu Whoopi Goldberg, dar şi ”Campionii”, propunerea Spaniei la premiile Oscar din acest an.
 
Proiecţiile şi spectacolele din cadrul Cluj Comedy au loc la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema Dacia şi Urania Palace.
Festivalul Cluj Comedy are loc la Cluj-Napoca între 12 şi 21 octombrie.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase