Home » Cultură » Se pun în vânzare biletele la concertul lui André Rieu de la Cluj-Napoca

Se pun în vânzare biletele la concertul lui André Rieu de la Cluj-Napoca

Se pun în vânzare biletele la concertul lui André Rieu de la Cluj-Napoca
Publicat: 29.11.2018
Violonistul şi dirijorul olandez André Rieu, un star al muzicii clasice internaţionale, va concerta în premieră la Cluj-Napoca, la BT Arena, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20.00, iar biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare joi, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de organizatori.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, de la ora 10.00, online, în reţeaua Eventim.ro şi pe www.andrerieu.com, precum şi în magazinele partenere Eventim din toată ţara şi la casa de bilete din Iulius Mall din Cluj-Napoca, la preţuri ce pornesc de la 200 de lei, în funcţie de categoria de loc, potrivit Mediafax.

„Muzica şi valsul reprezintă o parte foarte importantă în viaţa mea”, spune André Rieu. „Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranţă îl va atinge şi pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoţie şi bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoţiile reprezintă secretul succesului meu”, mai spune acesta.

Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment complex, cu melodii celebre, romantice, numeroase surprize, umor şi solişti internaţionali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni membri ai orchestrei sale Johann Strauss, cel mai mare ansamblu de gen privat din lume, charismaticul artist de origine olandeză susţine turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe marele artist pe marile scene din Statele Unite şi Canada, în luna octombrie, în Argentina, în noiembrie, în Australia, iar, în luna decembrie, va cuceri publicul din Marea Britanie.

Pentru a gestiona rutele de transport ale producţiei enorme între continente, au fost create patru structuri identice, care conţin patru seturi de costume, de instrumente şi echipamente tehnice.

André Rieu a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial, a ajuns de 30 de ori pe primul loc în topurile internaţionale şi a fost recompensat cu 500 de discuri de platină, potrivit comunicatului.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase