Home » Cultură » Premierele din cinema: Animaţie, romantism cu umor şi romantism pe bune

Premierele din cinema: Animaţie, romantism cu umor şi romantism pe bune

Premierele din cinema: Animaţie, romantism cu umor şi romantism pe bune
Publicat: 15.12.2018
La mijlocul lunii decembrie, în cinema vom putea urmări animaţii şi romantism.

Cele trei producţii caredebutează pe ecranele româneşti:

„Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuţelor/ Racetime” este continuarea animaţiei de succes din 2015. Cursa de sănii din micul orăşel le dă speranţe lui Frankie-Patru-Ochi şi echipei sale. Ei se înscriu în concurs cu Sophie la conducerea saniei, dar vehicolul proiectat de Frankie se face praf şi nu reuşeşte să termine cursa. De aici începe noua poveste, scrie Mediafax.

Cursa de Crăciun se animă în modul următor:

 


„A doua şansă/ Second Act” a fost regizat de Peter Segal cu Jennifer Lopez la maturitate. Comedia romantică prezintă povestea angajatul blocat în supermarket care se hotărăşte să aibă succes la 40 de ani. Profilul de pe internet este suficient să includă vorbirea a câtorva limbi străine în plus şi încă nişte detalii cosmetizate ca să vină vorba despre cu totul alte oportunităţi.

Personajul lui Jennifer Lopez intră în al cincilea deceniu de viaţă cu succesul următor:

 


„Războiul rece/ Zimna wojna” este o dramă plină de stil semnată de Pawel Pawlikowski. Acelaşi regizor a adus pe ecrane povestea tinerei călugăriţe din „Ida” şi aventura din „Dragoste de-o vară/ My Summer of Love”. Joanna Kulig, Tomasz Kot, Agata Kulesza şi Borys Szyc sunt personajele principale dîn povestea romantică care se petrece în anii ´50. Un muzician pasionat de ritmuri americane şi o cântăreaţă poloneză găsesc sensul afectiv al libertăţii într-o Polonie în care Parisul era dincolo de cortina de fier, într-o epocă în care existau încă Germania Democrată şi cea de Vest şi Iugoslavia.

Cum sună jazz-ul pe imagini din comunism şi cum se integrează romantismul în context se vede aici:

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase