Home » Cultură » Concertele din luna ianuarie 2019 ce vor avea loc în Bucureşti

Concertele din luna ianuarie 2019 ce vor avea loc în Bucureşti

Concertele din luna ianuarie 2019 ce vor avea loc în Bucureşti
Publicat: 03.01.2019
Michale Graves, fostul solist al trupei horror punk americane Misfits, deschide, în ianuarie, seria vedetelor internaţionale ale anului 2019 pe scenele bucureştene. Alături deei vor mai concerta finlandezii de la Amorphis, formaţia suedeză Soilwork şi Jinjer din Ucraina.

Michale Graves, fost solist  Misfits în perioada de aur a trupei, începând din 1995, este autorul unor hituri precum „Dig Up Her Bones” şi „Descending Angel”. Graves a cântat alături de formaţia horror punk până în 2000, iar ulterior a mai urcat pe scenă cu aceasta cu diferite ocazii. După cinci ani  Misfits, el şi-a început cariera solo, lansând în 2005 albumul „Punk Rock is Dead”.

Pe 9 ianuarie, fanii români îl vor putea asculta pe Michale Graves în concert, în clubul Quantic din Bucureşti.

Pe 22 ianuarie, este rândul trupelor rock Amorhpis, Soilwork şi Jinjer să îşi încânte admiratorii din România. Show-urile acestora sunt programate la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti, iar în deschidere este invitat grupul german Nailed to Obscurity.

Amorphis se întorc în Bucureşti pentru a-şi prezenta cel mai recent album, „Queen of Time”, dar şi piese care i-au făcut celebri de atâţia ani. Li se alătură trupa suedeză Soilwork, prezentă pe scena metalului din 1995, şi Jinjer, condusă de extravaganta Tatiana Shmailyuk, cea mai bună formaţie de metal din Ucraina.

Concertelor lunii ianuarie în Bucureşti sunt completată de nume mari ale muzicii româneşti, precum Timpuri Noi, Kempes Phoenix şi Cargo.

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase