Home » Cultură » Două noi piese ale trupei ABBA ar putea fi lansate vara aceasta

Două noi piese ale trupei ABBA ar putea fi lansate vara aceasta

Două noi piese ale trupei ABBA ar putea fi lansate vara aceasta
Publicat: 26.01.2019
Programate iniţial pentru lansare la sfârşitul lui 2018, două noi piese ale trupei ABBA vor apărea pe piaţă cel mai devreme în vara acestui an, a anunţat un purtător de cuvânt al formaţiei.

Membrii trupei suedeze au anunţat, în aprilie 2018,  că s-au reunit după 35 de ani, pentru a înregistra două noi piese, iar una dintre acestea, „I still have faith in you”, urma să fie interpretată cu prilejul unui show televizat programat în iarnă la BBC, scrie Mediafax.

Gorel Hanser, un purtător de cuvânt al formaţiei, a declarat, însă, pentru publicaţia Daily Star că piesele „Don’t Shut Me Down” şi „I still have faith in you” „nu vor fi, în mod sigur, lansate înainte de debutul verii, poate după”.

„Vor fi lansate două piese. Niciun album”, a adăugat el.

„Cu toţii am simţit că, după 35 de ani, ar fi amuzant să ne unim forţele din nou şi să mergem în studioul de înregistrări. Deci, am făcut-o. Şi a fost ca şi cum timpul a stat în loc şi am fost plecaţi doar pentru o scurtă vacanţă. O experienţă extrem de veselă. Au rezultat două noi cântece şi unul dintre acestea, «I Still Have Faith in You», va fi interpretat de versiunile noastre digitale la un show TV special produs de NBC şi BBC şi care va fi difuzat în decembrie. Poate venim din vechi timpuri, dar cântecul este nou. Şi ne-am simţit bine”,acesta fiind mesajul publicat în aprilie pe contul de Instagram al formaţiei suedeze.

Membrii trupei au anunţat anterior că este programat şi un turneu „Abbatar”, cu avatarurile lor digitale din timpurile de glorie, anii 1970, pentru 2019 sau 2020. Proiectul, care va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială, a fost descris drept o „experienţă nouă de divertisment”.

Trupa suedeză ABBA s-a aflat pe primele poziţii în topuri, în repetate rânduri, între 1974 şi 1982. Trupa s-a făcut remarcată prin câştigarea concursului Eurovision, cu piesa „Waterloo”, în 1974.

Trupa ABBA a devenit cel mai bine vândută formaţie din istoria muzicii pop, graţie unor piese devenite celebre, precum „Money, Money, Money” şi „The Winner Takes It All”.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase