Home » Cultură » Peter Jackson va regiza noul film despre trupa The Beatles

Peter Jackson va regiza noul film despre trupa The Beatles

Peter Jackson va regiza noul film despre trupa The Beatles
Publicat: 01.02.2019
Peter Jackson va realiza un film documentar din cele 55 de ore de filmări pentru pelicula "Let It Be", care prezenta ultimul album şi ultima apariţie live ale trupei The Beatles la finalul anilor `60. Regizorul a devenit celebru pentru seria "Stăpânul inelelor".

Filmul documentar va utiliza imaginile surprinse la începutul anului 1969, în timpul înregistrărilor pentru albumul „Let It Be”.

Anunţul a fost făcut la împlinirea unei jumătăţi de secol de la ultima apariţie publică a trupei într-un concert inedit susţinut pe acoperişul casei de discuri cu care lucrau la Londra.

Momentul din 30 ianuarie 1969 încheie şi varianta filmului „Let It Be”, care durează 80 de minute şi a fost regizat de Michael Lindsay-Hogg în 1970, scrie Mediafax.

Momentan nu s-a stabilit un calendar exact al noii producţii, producători spun însă că au în vedere anul 2020, pentru a celebra semicentenarul momentului în care trupa Beatles a lansat albumul şi filmul „Let It Be”.

„Cele 55 de ore de filmări care nu au mai fost văzute până acum şi 140 de ore de înregistrări audio care ne-au fost puse la dispoziţie ne oferă ocazia de sta într-un colţ în timpul înregistrărilor Beatles, aşa cum şi-ar fi dorit orice fan”, a afirmat Peter Jackson.

„E ca o maşină a timpului care ne duce înapoi în 1969 şi avem ocazia să stăm în studio şi să ne uităm la aceşti patru prieteni care fac împreună muzică minunată”, a mai spus regizorul.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase