Home » Cultură » Unde poţi să te distrezi în weekendul 16-17 februarie – ”Share Location”

Unde poţi să te distrezi în weekendul 16-17 februarie – ”Share Location”

Publicat: 16.02.2019
"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

-”Oh, Ramona!” este un film românesc bun, care promite să binedispună. Filmul spune în engleză povestea obsesiilor şi atracţiilor erotice care ne marchează adolescenţa şi provoacă hohote de râs pe parcurs. Personajele principale din triunghiul amoros sunt Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne, iar pelicula a intrat în cinematografe chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

-Umorul şi voi bună la Sala Palatului, unde Teo, Vio si Costel fac sâmbătă seara de la ora 20.00 stand up cu un conţinut de 100% păreri. Vorba aceea, păreri are oricine dar nu toţi reuşim să ne facem de râs cu ele.

-Tot sâmbătă, la Arenele Romane vine să cânte Tom Odell. Artistul britanic avea deja o piesă în fruntea topurilor muzicale de un an atunci când a scos albumul de debut. Concertul din Bucureşti începe sâmbătă la ora 19.00 şi va fi deschis de alt muzician din Regatul Unit, Tom Speight.

-Camerata regală cântă duminică ”de Dragobete” şi urcă pe scena Ateneului român împreună cu Paula Seling. Piesele din repertoriul cunoscutei cântăreţe vor fi interpretate de formaţia de muzică clasică sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, unul dintre cei care au fondat Camerata regală, acum un deceniu.

-Genul feminin este vedeta expoziţiei ”Eroine (in)vizibile” de la Muzeul National Cotroceni. Poveştile a 34 de femei din România şi din Polonia, care au adus schimbări importante în cele două ţări, este spusă până pe 27 februarie. Cei care ajung la Cotroceni au ocazia să vadă cum stă Nadia Comăneci alături de Ana Aslan sau Lucia Sturza Bulandra şi Elisabeta Rizea.

– la Fabrica de Pensule din Cluj Napoca se poate vedea Planet Dance, un spectacol de dans contemporan. Anca Florea, Alina Ştefan şi Oana Vidonii au anunţat că arta lor arată care-i faza cu dansul care e de dansat înainte să fie analizat.

– la Timişoara, puteţi vedea ”Mamma Mia!”, sâmbătă, la Sala Sporturilor “Constantin Jude”, de la ora 19.00. Povestea care a cucerit întreaga lume vine pe scena metropolei bănăţene cu o distribuţie din care fac parte Loredana Groza, Ecaterina Ladin, Aurelian Temisan, Horia Brenciu şi Adrian Nour.

– la Constanţa ai ce să vezi. ”Flautul Fermecat”, de Mozart este sâmbătă, de la 18:30 pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Montarea regizată de Ştefan Munteanu a transpus aventura muzicală care a scos capul în lume la Viena în 1791 într-un spectacol de două ore şi 40 de minute. Opera este prezentată sub conducerea muzicală a lui Radu Ciorei.

Scrie-ne despre alte evenimente pe adresa: [email protected]

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase