Home » Cultură » Weekendul 23 – 24 februarie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 23 – 24 februarie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 23.02.2019
Dacă nu ţi-ai făcut deja un program pentru weekendul 23 - 24 februarie, "Share Location", rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, vine cu câteva propuneri de unde poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].
Dichisar de Martie este târgul care îi adună sâmbătă şi duminică de la 10.00 la 20.00 pe amatorii de handmade şi design la Impact Hub, pe Splaiul Unirii. Cel mai mare târg de handmade şi design din Bucureşti se laudă cu participarea a peste 90 de creatori care se adună de 15 ani să îşi scoată la vânzare creaţiile. 

Clasicii cinematografiei argentiniene au fost omagiaţi în această săptămână prin proiecţia unor filme patrimoniu. Ultimele două proiecţii sunt programate sâmbătă la  Institutul Cervantes din Bucureşti. De la ora 17.00 este programată producţia din 1986 „Hombre mirando al Sudeste”, în regia lui Eliseo Subiela, iar de la 19.00 rulează drama istorică „Juan Moreira”, un film din 1973, dedicat unei figuri mitice din istoria ţării sud-americane.

Accesul în sală se face pe baza unei solicitări de rezervare de loc trimisă la adresa institutului spaniol.
 
Dacă tot suntem în luna în care este sărbătorită dragostea, o montare a uneia dintre cele mai cunoscute piese dedicate iubirii, ”Romeo şi Julieta” de William Shakespeare vă aşteaptă duminică, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Mic. 
 
În vestul ţării, la Timişoara, Tramvaiul Turistic, ce strabate orasul de pe Bega, circulă sâmbătă în acorduri de jazz.
 
SLJazzing, iniţiatori ai seratelor de Jazz în locaţii inedite, revine cu o nouă propunere pentru pasionaţii de muzică, iubitori de vintage sau pur şi simplu pentru cuplurile de îndrăgostiţi dornici de o experienţă memorabilă. În program este un concert Live susţinut de Sorina Rotaru Trio. Cântarea începe la 19:00, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi, dar cei care au bilete vor porni cu maşini de epocă Piaţa 700 începând cu orele 17:00 către muzeu. 
 
Amintirile îi răscolesc sâmbătă pe cei de la Trei Sud Est la Skin Music Lounge din Iaşi. De la orele 23.00, localul devina scena turneului lor, „Discoteca”. E promisă şi o petrecere retro în care maşina timplului funcţionează pe bază de nostalgie muzicală. Dar şi pe piese mai recente.
 
Scrie-ne despre alte evenimente pe adresa: [email protected]

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase