Home » Cultură » Weekendul 9 – 10 martie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 9 – 10 martie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 09.03.2019
Share Location îţi face noi propuneri pentru weekendul 9 - 10 martie, de unde poţi alege dacă nu ţi-ai făcut program. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected].

-Sâmbătă se întoarce în România conceptul Afterlife. Show-ul de sunete şi lumini va transforma Pavilionul B1 de la Romexpo în centrul de comandă pentru o noapte de aventură pe tărâmul conştiinţei, spun organizatorii. Tale Of Us, Laurent Garnier, Adriatique şi Agents Of Time sunt capetele de afiş ale acestei meditaţii muzicale care va fi însoţită de producţia vizuală specifică mărcii Afterlife, începând cu ora 22.00.

 

 

-Specialităţi culinare şi artizanale din inima Ţinutului Secuiesc în grădina din spatele librăriei Cărtureşti Verona. Sâmbătă şi duminică, producătorii locali vin în Capitală cu produsele de care sunt mândri, de la kurtoskalacs preparat pe jar la gulaş, bere artizanală, produse din carne şi bijuterii tradiţionale.

-Trupa ieşeană Adam’s Nest vine pentru prima dată în Bucureşti în formula de trei membri, de la ora 20.00 în Londohome. Lui Răzvan Rusu şi Vlad Alui Gheorghe li s-a adăugat basistul Gabriel Belcescu, împreună cu care au şi lansat primul lor EP, şi se pregătesc să scoată al doilea material discografic în această primăvară.

-De la ora 19.00 este programată la UNATC proiecţia ”Planeta Petrila”, povestea din valea Jiului. Regizorul Andrei Dascalescu şi protagonistul filmului, artistul Ion Barbu vor fi la faţa locului pentru a răspunde întrebărilor din sală, iar intrarea este liberă.

-Sărbătoarea continuă sâmbătă la Cluj Napoca unde trupa Taxi susţine un Concert de Ziua Femeilor Iubibile. Dan Teodorescu, liderul trupei, a promis celor care vor fi la Euphoria Music Hall un program din care nu vor lipsi piese ca “Jumătatea mea” şi “Cele două cuvinte”.

-Timişorenii au parte de stand-up comedy cu premianţi. Tănase, Mane, Ioana şi Luiza sunt duminică, în restaurantul Vineri15 ca să dea publicului motive de râs. Finaliştii din concursurile iUmor vin cu recolta de primăvară de glume şi se jură că îi vor amuza pe bănăţeni.

-Răzvan Mazilu semnează montarea Cabaret de la Teatrul German de Stat din Timişoara sâmbătă şi duminică de la orele 19.30. Spectatorii sunt purtaţi în Berlinul anilor ’30, când ludicul şi decadenţa industriei divertismentului se ciocnesc de psihozele agresive ale unei societăţi în care nazismul începea să se facă resimţit în moduri tot mai acute. Spectacolul vine cu o lume fascinantă şi amăgitoare în acelaşi timp şi cu melodii care au devenit hituri ale genului.

-La Iaşi are loc un eveniment pentru cei mai mici dintre spectatori. Gaşca Zurli vine la Casa de Cultură a studenţilor cu spectacolul ”Puterea Zâmbetului”. Gaşca aduce pe scenă piesele fredonate de mii de copii, iar melodii ca ”Desenează-ţi lumea ta”, “Bucătăraşul Zurli”, “Pupici cu sclipici” sau “Antante” nu vor lipsi din showul ieşean.

Pentru recomandări de evenimente pentru săptămâna viitoare puteţi să ne scrieţi la adresa [email protected].

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase