Home » Cultura » Toţi #DragoniiDeBibliotecă sunt aşteptaţi la a opta ediţie Final Frontier, singurul târg de carte SF&Fantasy

Toţi #DragoniiDeBibliotecă sunt aşteptaţi la a opta ediţie Final Frontier, singurul târg de carte SF&Fantasy

Autor: Mihaela STOICA 03.28.2019
Dacă biblioteca ta este plină de poveşti care se petrec în spaţiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute şi supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă şi nu poţi lipsi la a opta ediţie a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!

Final Frontier #8, singurul târg de carte SF&Fantasy, se va desfăşura în week-end-ul 13-14 aprilie, printre dragoni şi extratereştri, la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 şi 19:00. Intrarea este liberă!

La târg se vor găsi cele mai noi cărţi SF&Fantasy, dar şi colecţiile clasice, totul la preţuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books şi mulţi alţii.

„Nu rata întâlnirea cu autorii tăi preferaţi la numeroasele lansări de carte pregătite pentru tine, discuţii şi paneluri, dar şi sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înţelepţi. Invitatul special al acestei ediţii este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care îţi va dezvălui secretele unei autoare de succes”, informează organizatorii, Bookblog.ro, un blog important despre cărţi şi lectură.

Lumile fantastice se extind şi dincolo de cărţi, aşa că îţi poţi planifica un întreg week-end la #FF8:

La standul Mercusys poţi intra în competiţia de HearthStone 1 vs. 1 şi câştiga dispozitive Mercusys, iar adrenalina acumulată o poţi folosi în zona dedicată jocului Jenga. De asemenea poţi vedea primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România.

De asemenea, vizitatorii pot experimenta realitatea virtuală pusă la dispoziţie de cei de la Gateway VR Studio prin Jocuri Virtual Reality, dar şi boardgames tematice de la Pionul.ro pe care le pot încerca împreună cu prietenii.

NoctisArt şi WizArt Room, creatorii de fan-art, vor expune obiecte în care va fi vizibilă pasiunea pentru SF&Fantasy, iar de la ResearchX se vor găsi amulete printate 3D. Nu vor lipsi nici stickerele haioase de la Crazy Stickers. Toate acestea fac parte din trusa oricărui #DragonDeBibliotecă feroce!

Vizitatorii târgului Final Frontier, ediţia a 8-a, pot participa la un concurs de cosplay, fiind necesar să aibă un costum cu ei. Pentru pasionaţi, o serie de profesionişti vor organiza ateliere în care participanţii la târg vor învăţa mai multe despre crearea propriului  personaj pentru cosplay.

Mai multe informaţii despre târg găsiţi pe Final Frontier.ro, dar şi pe pagina de Facebook a evenimentului unde găsiţi discuţii şi noutăţi marca #FF8

Parteneri Media ai evenimentului sunt RFI România, Radio România Cultural, Blitz TV, Caţavencii, Times New Roman, Descoperă.ro, România Liberă, Revista Comics, Iqads, Smark, Zile şi Nopţi, Jurnalul unei cititoare, Gazeta SF, Helion.